SELVÄNÄKÖ-KOULU ROVANIEMELLÄ

1) La 21.9., 2) La 26.10., 3) La 30.11. ja 4) La 25.01.20  klo 10-16.30 (80e/pv) Osallistua voi kaikkiin tai valitsemiinsa päiviin.
ROVANIEMI, Luontaishoitola Aurinko Saarenkylässä

Opetuksen ja harjoittelun alla ovat energialukeminen (paikan päällä ja kaukona), selvänäkö-tekniikoita sekä meediointi ja valosaattaminen. 1) Johdatus energia- ja selvälukemiseen. 2) Selvänäkö-tekniikoita, energioiden lukuharjoituksia kontaktina ja kaukona, viestien kanavoimista. 3) Meediointi ja valosaattaminen; valon viestit henkimaailmaan siirtyneiltä sekä harhailevien valoon saattaminen; tietoa ja opetusta perusasioihin sekä harjoittelua. 4) Jatkoharjoitteluiden päivä, selvänäköharjoituksia laidasta laitaan.  Kaikkiin päiviin sisältyy ohjattuja meditaatioita, harjoituksia sekä ohjausta parantavien energioiden yhteyteen. Keskustele ensin opettajan kanssa mikäli sinulla on käytössä mielenterveyteen liittyvä tai rauhoittava lääkitys. Kurssi toteutuu jos osallistujia on vähintään 6 hnk.

Maksu 80e/pv (sis.alv), laskutetaan etukäteen, erääntyväksi noin viikkoa ennen kutakin. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: mailto:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610.