ENERGIATERAPEUTTI-KOULUTUS, Hoitaja ja Opastaja

Uuden ajan mukainen, harjoituspainotteinen ja energia-työvälineitä kokonaisvaltaisesti opettava, sisällöltään etenevä koulutuskokonaisuus. Antaa runsaasti tietoa ja valmiutta monipuoliseen energiahoitamiseen ja energioilla parantamiseen. Sisältöä: energiat ja elementit meissä, ympäristössä, luonnossa ja kokonaisuuden energiaverkossa. Itsehoito. Käsillä hoitaminen. Kaukohoitaminen. Fengshuin perusteet. Suojaaminen. Maadoittaminen. Tilojen ja tilanteiden hoitaminen. Ajatusenergian käyttäminen. Äänihoitaminen oman kehon avulla. Äänienergiahoidot kristallikulhoilla. Enkelihoitojen tekeminen. Eläinten hoitaminen. Kristallikehon aktivointi. Viestit hoitoihin liittyen. Arkkienkeli Rafaelin ja Neitsyt Marian opastusyhteys jne.

Olen pitänyt erilaisia energiakursseja 2000-luvun alusta lähtien. Kaikista laajin koulutuspaketeistani on Energiaterapeutin koulutus, joita on ollut eri puolilla Suomea.
On vielä yksi tilaisuus tähän kokonaisvaltaiseen, lukuvuoden kestävään koulutukseen: Järjestän vielä yhden koulutuksen ja se pidetään Oulussa 14.9.2019 - 24.5.2020. Koulutukseni muilta osin jatkuvat edelleen.

Kurssipäivät la-su (tai la) päiviä.

Lisätietoja "tapahtumat"-sivulla ja pyytämällä esitteen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.