Henkilökohtainen selvänäkijän opastus vastaanotoilla ja puhelimitse.

Varaa aika henkilökohtaiseen opastukseen.

Olen kanava ja toimin enkelien ja rakkaudellisten henkiauttajien kanssa yhteistyössä. Siinä kanavoin Sinulle viestejä, ohjeita ja energiaa elämäsi asioihin (esim. työ/tehtävä, henkinen kasvu, rakkauselämä, terveys). Sinulla voi olla omia kysymyksiä tai voit ottaa vastaan sen opastuksen, joka Sinulle siinä hetkessä auttajilta annetaan. Myös meedioinnit.

Selvänäköinen kanavointi toimii minulla yhtä hyvin puhelimitse kuin vastaanotolla. Näkemisen kannalta ei ole merkitystä tapaammeko vai tapahtuuko se puhelimitse. 

Vastaanottopaikka Rovaniemellä   - myös muualla tilauksesta  ja  tapahtumat-sivulta löytyvät jo sovitut vastaanottotapahtumat. Muulloin puhelimitse (aika varataan etukäteen ja maksetaan etukäteen pankin kautta). Varauksissa yleensä noin viikon jonotus.

Teen kanavointityötä arkisin noin klo 11-18 välillä. Olen paljon puhelimessa asiakkaiden kanssa ja mikäli et tavoita minua, jätä viesti joko vastaajaan tai tekstarilla ja kerro siinä haluatko 30 min.vai 45 min.ajan sekä anna nimesi ja puhelinnumerosi! Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Asiat käsitellään aina ehdottoman luottamuksellisesti.

Yksityisopetus ja valmennus

Voit tilata minulta ajan yksityiseen opetukseen ja henkisen kasvun valmennukseen (1h).

Yksityisopetuksessa saat täsmäohjausta oman henkisen kasvusi kehittämiseen tai elämäsi jarjestämiseen haluamaasi suuntaan.

Opetan ajan ja paikan tarjoamien mahdollisuuksien mukaan yksityisesti tai pienryhmissä myös selvänäkemiseen, energiahoitamiseen, regressioterapian tekemiseen, enkeli-iltojen pitämiseen, intialaiseen päähierontaan ym. ks. aiheet etusivulta!

Ajanvaraus aina hyvissä ajoin etukäteen puh. 040-580 7610 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

9 TÄHDEN ASTROLOGISET,  HENKILÖKOHTAISET TULKINNAT:

Teen tulkintoja kirjeitse hintaan 40e /hnk (sis.alv) ennakkomaksulla pankkiin, toimitus 1-3 vko kuluessa. 9KI:n astrologista tulkintaa varten tarvitsen:  syntymäaikasi (pv, kk, v), etu- ja sukunimi, postiosoite, puhelinnumero. Saatuasi tietosi laitan sinulle pankkiyhteystiedot maksua varten. Maksun jälkeen toimitan tulkintasi kirjeitse suoraan kotiin! Tilausosoite: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-5807610 (myös tekstarit). Halutessasi samaan tulkinnan myös puolisosta ja lapsista ovat hinnat samassa yhteydessä puolisosta  15e ja lapsista 10e/hnk.  Ks. lisää sivustoni Fengshui-osiosta!

KIRJEITÄ HENKIMAAILMASTA -kanavointipalvelu ks. lisää palveluista!