KIRJEITÄ HENKIMAAILMASTA -kanavointipalvelu

Olen toiminut 20 vuotta kanavana henkimaailman auttajien ja ihmisten välillä. Minulle on annettu mahdollisuus toimia myös kanavoitujen kirjeiden vastaanottajana ja välittäjänä ihmisille. Voit tilata oman kirjeesi postilaatikkoosi (kotiosoitteeseesi, jossa asut). Kirje on tarkoitettu avuksi ja ymmärrykseksi henkiselle polullesi ja kaikkeen muuhunkin tarvittavaan, johon halutaan sinun kiinnittävän huomiotasi. Sinua saatetaan opettaa henkiseen työskentelyyn tai sinulle voidaan tuoda tietoa, ymmärrystä, lohtua sekä parannusta erilaisten auttajien kautta. Viestit kirjeen muodossa tulevat kullekin täysin yksilöllisesti kanavoituna. Niihin ei anneta ohjeistuksia eikä kysymyksiä etukäteen, vaan viesti energioineen tulee sellaisena kun se henkiauttajilta kunkin tilanteeseen annetaan! Teen kanavoinnit kirjoittaen ne paperille, jonka lähetän kotiosoitteeseesi. Kanavoinnit tehdään vain tilaajalle itselleen.

Tilauksen voit tehdä toimittamalla minulle seuraavat tiedot itsestäsi:

Koko nimi, syntymäaika (pv,kk,v), osoite (jossa asut ja johon kirje toimitetaan), ja puhelinnumerosi tekstaria varten. Laitan tekstarilla vahvistuksen pankkimaksuohjeineen. Etukäteismaksu 45e pankin kautta (tai muulla tavoin jos mahdollista). Toimitusaika varauksista riippuen noin 1-3 viikkoa.

Kun kirjeesi on valmis, laitan tekstarilla tiedon puhelimeesi kirjeen lähtiessä, jotta tiedät odotella postia :) !

Terveisin, Kirsi Gren, Luontaishoitola Aurinko, Kulpintörmä 10 A 9, 96900 Saarenkylä (Rovaniemi)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. • 040-580 76 10

VIESTIÄ MENNEESTÄ ELÄMÄSTÄ -kanavointipalvelu

Kanavointi "Viestiä menneestä elämästä" kirjallisena sisältää yhden A4 verran kanavoitua tietoa 1(tai 2) menneestä elämästäsi, niiden sisällöstä, merkityksestä ja opeista. Palvelun hinta on 45e (maksu pankin kautta etukäteen). Tilaukset vain itselle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-5807610. Ilmoita tilaukseen nimesi, synt.pv.,kk,v, osoite, puh ja sähköpostiosoite. Kerro haluatko kirjeen spostilla vai kotiosoitteeseesi. Toimitusaika vaihelee tilauskannan mukaan, 1-3 viikkoa. Menneen elämän voi antaa viisautta ja ymmärrystä tämän elämän tilanteeseen.

ARKKIENKELIN VIESTI sinulle

Sähköpostilla viestikirje Arkkienkeliltä sinulle; opastusta ja viestiä elämänpolkusi tähän hetkeen! Anna tilaukseen nimi, puh, sp-osoite > Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610. Maksu 45e etukäteen pankin kautta. Voidaan toimittaa myös kirjepostina kotiisi (+kirjemaksu).

Vastaanotolla myös henkilökohtaiset regressioterapia (mennyt elämä) -hoidot. Ks. lisää palvelut ja tapahtumat-sivulta!

Jos sinulla on tiettyjä kysymyksiä ja toiveita aiheiden suhteen, suosittelen selvänäköistä kanavointia vastaanotolla tai puhelimitse, ajanvarauksin. Ks. lisää palvelut-sivulta!