KIRJEITÄ HENKIMAAILMASTA -kanavointipalvelu

Olen toiminut 20 vuotta kanavana henkimaailman auttajien ja ihmisten välillä. Minulle on annettu mahdollisuus toimia myös kanavoitujen kirjeiden vastaanottajana ja välittäjänä ihmisille. Voit tilata oman kirjeesi postilaatikkoosi. Kirje on tarkoitettu avuksi ja ymmärrykseksi henkiselle polullesi ja kaikkeen muuhunkin tarvittavaan, johon halutaan sinun kiinnittävän huomiotasi. Sinua saatetaan opettaa henkiseen työskentelyyn tai sinulle voidaan tuoda tietoa, ymmärrystä, lohtua sekä parannusta erilaisten auttajien kautta. Viestit kirjeen muodossa tulevat kullekin täysin yksilöllisesti kanavoituna. Niihin ei anneta ohjeistuksia eikä kysymyksiä etukäteen, vaan viesti energioineen tulee sellaisena kun se henkiauttajilta kunkin tilanteeseen annetaan! Teen kanavoinnit kirjallisesti ja lähetän kotiosoitteeseesi. Kanavoinnit tehdään vain tilaajalle itselleen.

Tilauksen voit tehdä toimittamalla minulle seuraavat tiedot itsestäsi:

Koko nimi, syntymäaika (pv,kk,v), osoite (jossa asut ja johon kirje toimitetaan), ja puhelinnumerosi tekstaria varten. Laitan tekstarilla vahvistuksen pankkimaksuohjeineen. Etukäteismaksu 55e pankin kautta (tai muulla tavoin jos mahdollista). Toimitusaika varauksista riippuen noin 1-3 viikkoa.

Kun kirjeesi on valmis, laitan tekstarilla tiedon puhelimeesi kirjeen lähtiessä, jotta tiedät odotella postia :) !

Terveisin, Kirsi Gren, Luontaishoitola Aurinko,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. • 040-580 76 10  

Katso myös selvänäköpalvelut suoraan verkkokaupastamme: https://www.aurinkorumpu.fi/category/31/selvanakopalvelut

Jos sinulla on tiettyjä kysymyksiä ja toiveita aiheiden suhteen, suosittelen selvänäköistä kanavointia vastaanotolla tai puhelimitse, ajanvarauksin. Ks. lisää palvelut-sivulta!