Tarot-kanavoinnit

Mahdollisuus henkilökohtaisiin kanavointeihin/enkeliopastuksiin. Tarot- ja enkelikortit ovat apuna kanavoitaessa henkiopastuksen kautta tietoa, joko tarkasteltaessa asiakkaan kokonaiselämäntilannetta tai jotain yksittäistä asiaa.

Kyky nähdä ja välittää viestejä

Korttien/kanavoinnin tarkoitus on tuoda esiin kannustavaa ja kehittävää tietoa. Sellaista, josta asiakkaalle on hyötyä siinä elämäntilanteessa , myös jaksamisen kannalta tästä eteenpäin. Kyse ei siis ole ennustamisesta, vaan mahdollisuudesta saada avuksi tietoa, josta on apua ja hyötyä jatkoa ajatellen. Ikään kuin tuoda mahdollisuuksia ja näkymiä asiakkaalle avuksi.

Kanavoivalla henkilöllä on kyky nähdä asioita laajemmalti, hän pystyy välittämään selväkielisiä viestejä ympäröivästä energiakokonaisuudestamme ja auttajilta lähellämme.

Kesto 30 min. tai 45 min. (omat kysymykset, koko pöydän katselmus, yleisnäkymät).

Kanavoidut viestit sisältävät aina rakkaudellista ja kannustavaa sanomaa. Voit tilata Tarot-kanavoinnit myös paikan päälle (min. 8 hng ryhmä), sopimuksen mukaan. Kanavoinnit myös puhelimitse (ajanvaraus ja maksu etukäteen).

Selvänäköinen kanavointi/Enkeliopastus puhelimitse, 30 min 53 €
(ajanvaraus ja maksu etukäteen) = Selväluentaa ja tarpeen mukaan myös tarot-korttiluentaa.

Selvänäköinen kanavointi/Enkeliopastus puhelimitse, 45 min 63 €
(ajanvaraus ja maksu etukäteen) = Selväluentaa ja tarpeen mukaan myös tarot-korttiluentaa.

Myös koulutus: tarot-kurssit (perusteet ja jatkotaso) sekä selvänäkötekniikoita-kurssit tilauksesta tai tapahtumakalenterista

 

UUSI Tarot-palvelu, kuukausinäkymät perusteemoin

Kuukausittaiset tarot-katsannot kahdesta tai kolmesta teemasta (esim. työ, parisuhde, terveys, talous, henkinen kasvu, joku oma kysymys).Saat näkymistä perusopastuksen (muutamilla lauseilla) kullekin kuukaudelle, valitsemistasi teemoista. 6 kk  näkymät 2 teemasta 30e, 3 teemasta 40e, 12 kk näkymät 2 teemasta 40e, 3 teemasta 50e. Laita tilaukseesi nimi, puhelinnumero, osoite/ spostiosoite ja kerro mistä teemoista haluat katsannon sekä haluatko 6 vai 12 kk katsannon. Kerro myös haluatko toimituksen spostilla vai kirjeenä (+kirjemaksu).   Tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040-5807610. Toimitusaika vaihtelee 1-2 vko varaustilanteen mukaan.

Tarot-kanavointikurssi

Tarot-kortit toimivat hyvin kanavoinnin välineinä. Kanavoinnissa käytämme pääosin selväaistiamme, mutta kortteihin liittyvän symboliikan avulla vahvistamme ja selvennämme kanavointiamme. Korteilta saamme ikään kuin lähtösignaalit - ne avaavat väylän syvempää tietoa varten.

Tarot-kortteja on monenlaisia, edustaen eri taiteilijoiden näkemyksiä. Peruskortteihin sisältyvät Pienen Arkanan kortit, Hovikortit sekä Suuren Arkanan kortit, ja kussakin pakassa on 78 korttia.

Korttien symboliikkaa ja harjoituksia

Kurssilla käymme läpi teoriaa Pienen/Suuren Arkanan ja Hovikorttien merkityksistä. Tutustumme korttien symboliikkaan myös numerologian kautta, jolloin ymmärrämme usein paremmin korttien merkityksiä. Teemme harjoituksia ja opimme erilaisia korttipöytämalleja, joista löydät itsellesi sopivia työmenetelmiä. Pyrin opettamaan yksinkertaisesti, muistisääntöjä tueksi antaen.

Kurssilla saat perusmateriaalia harjoittelua varten. Ota mukaan Tarot-korttipakka (78 korttia), jos Sinulla sellainen on. Saat myös lainata/hankkia pakkoja kurssin aikana. Lisäksi tutustut erilaisiin korttipakkoihin seuratessasi kurssikavereiden kanavointeja.

Sisältö on siis teoriaa, käytännön harjoituksia, keskustelua - tutustumista Tarot-korttien maailmaan!

Kursseja tilauksesta sopimuksen mukaan tai ks. tapahtumat-sivulta seuraavat kurssipaikat!

Myös jatkotason Tarot-harjoituskursseja tarpeen mukaan.

 

Uuden ajan Tarot-opas

Julkaisin 2019 alussa uuden tarot-kirjasen, joka sopii käytettäväksi minkä tahansa 78-kortin tarotpakan kanssa (Suuri Arkana, Pieni Arkana ja Hovikortit). Sisältää myös englanninkieliset vastineet tarotkorttien nimille. Hinta 15e. A5-kokoinen nidottu, 36 s. Saatavissa suoraan minulta tai jälleenmyyjiltä (ks. Tarot-tuotteet -sivu!).