EM-VEDENPUHDISTUS-keramiikkapalat pulloihin ja kannuihin

Efekiiviset mikrobit eli EM-keramiikka:  Japanilaisen professorin Teruo Higan kehittämä mikrobiseos on tarkoitettu veden puhdistamiseen ja veden laadun parantamiseen. Voidaan käyttää esim. vesikannuissa, vedenkeittimien pohjalla, vesisäiliöissä, uima-altaissa, akvaarioissa jne.  Näillä valkoisilla EM-keramiikkaputkilla ovat antioksidatiivisia, hapettumista estäviä vaikutuksia. Keramiikkaputket valmistetaan savesta, joka fermentoidaan käyttämällä EM-liuosta. EM-mikrobeja täynnä oleva savi poltetaan 1000-asteisessa uunissa kovaksi ja kuivaksi keramiikaksi, josta ei liukene veteen eläviä EM-mikrobeja. Vaikutus perustuu savessa olevaan piihin. Pii (lat. Silicium) on alkuaine, joka omaa informaatioon ja energiaan liittyviä ominaisuuksia ja sillä on olemassa muisti. EM-keramiikan piihin on tallentuneena elävien EM-mikrobien moniulotteinen informaatio. Myydään 10 kpl pusseissa hintaan 6e (sis. alv 24%). Yhden keramiikkapalan koko on 1x1 cm ja paino 1.25 g/kpl. Toimitus kirjepostina, postimaksu 3,90e.

EM palat tumma alusta 10 kpl pienikuva

 PUHELIMEN SÄTEILYSUOJAT

Säteilysuoja-tarrat kiinnitetään puhelimen kannen sisäpuolelle, vähentämään puhelimen säteilystä aiheutuvaa haittaa. Tarroja on 5-7 kpl per liuska eri kokoisina. Yhden liuskan hinta on 10-12e (sis.alv 24%). Toimitus kirjepostina, postimaksu 3,90e.   Tulossa tuotevalikoimaan lähiaikoina, jolloin kuvakin saatavissa!

TUOTTEIDEN TILAAMINEN:  Voit tilata tuotteet suoraan verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610. Tilaukseen tarvitaan nimi, puh, osoite ja sp, johon saat ennakkolaskun.