Tulossa kursseja eri puolilla, ks. tapahtumat-sivulta lisää!

SELVÄNÄKÖ-TEKNIIKOITA kurssit  1-päiväisenä tai 2-päiväisenä,

tilauksesta ryhmille tai tapahtumakalenterini mukaan eri paikkakunnilla.

Kurssipäivät ovat harjoittelupainotteisia ja ne on suunniteltu selvänäköisyyteen tekniikoita ja vahvistuksia haluaville, henkimaailman läsnäolon jo ymmärtäville harjoittelupäiviksi. Pyydä tarkempi esite Kirsiltä!

 

MEEDIOINTI-koulutukset

myös mahdollisia 1- tai 2-päiväisenä. Tapahtumakalenterin mukaan tai tilauksesta ryhmille.

 

ENKELIT JA HENKIOPPAAT -kurssipäivä

Sisältää teoriaa ja harjoituksia selvänäköiseen kanavointiin, henkimaailman auttajien yhteyksien avaamiseksi ja vahvistamiseksi. Meditaatioita, keskustelua, verbaalista kanavointiharjoittelua pareittain ja ryhmässä.

Yhteyksiä vahvistetaan mm. enkeleihin, luonnonhenkiin, henkioppaisiin (myös menneiden elämien energioista) jne. Kurssipäivä sopii tasapainoisessa elämäntilanteessa oleville, henkimaailman läsnäolon ymmärtäville ja omaa intuitiota käyttäville vahvistuspäiväksi. Perustietoja myös tarjolla, esim. maadoitus- ja suojausasioista ja kanavoinnin edellytyksistä sekä valmisteluista. Tarjolla paljon hoitavaa enkelienergiaa! Päivän kurssimaksu on noin 85e  ja kurssipäivän pituus on esim. klo 10-16.30.

Voidaan tilata paikan päälle mikäli riittävästi kiinnostuneita löytyy tai ks. tapahtumat-sivulta seuraavat kurssipaikat!

 

SELVÄNÄKÖ-KOULU 1-5

Selvänäkökoulu 1-5 vuonna 2019 on Oulussa ja Kuopiossa. Ks. lisää tapahtumat-sivulta!