Henkilökohtainen selvänäkijän opastus

Varaa aika henkilökohtaiseen opastukseen. Yksityisaikoja muutamana päivänä viikossa, ajanvaraukset etukäteen. Olen kanava ja toimin valon enkelien ja rakkaudellisten henkiauttajien kanssa yhteistyössä. Kanavoin Sinulle viestejä, ohjeita ja energiaa elämäsi asioihin (esim. työ/tehtävä, henkinen kasvu, rakkauselämä, terveys). Sinulla voi olla omia kysymyksiä tai voit ottaa vastaan sen opastuksen, joka Sinulle siinä hetkessä auttajilta annetaan. Myös meedioinnit. Selvänäköinen kanavointi toimii minulla yhtä hyvin puhelimitse kuin vastaanotolla. Näkemisen kannalta ei ole merkitystä tapaammeko vai tapahtuuko se puhelimitse. Kanavoinnit yleisimmin puhelimitse, jolloin varataan ensin aika ja maksetaan se etukäteen pankin tai MobilePayn kautta. Asiakas soittaa minulle sovittuna aikana tavallisen puhelun tavalliseen matkapuhelimeeni. Varauksissa yleensä noin viikon jonotus. Mahdollisuus myös tapaamisiin Rovaniemellä (joskus myös muualla). Teen kanavointityötä muutamana arkipäivänä noin klo 11-17 välissä. Olen usein puhelimessa asiakkaiden kanssa ja mikäli et tavoita minua, jätä viesti joko vastaajaan tai tekstarilla ja kerro siinä haluatko 30 min./59e vai 45 min./69e ajan sekä anna nimesi ja puhelinnumerosi. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.  Asiat käsitellään aina ehdottoman luottamuksellisesti.  Ajanvaraus hyvissä ajoin etukäteen puh. 040-5807610 tai  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aura-Chakra -energialuenta kirjallisesti toimitettuna

Teen yksilöllisen kartoituksen kanavoimalla tietoa 7 päächakrastasi sekä aurasi (energiakenttäsi) osista keho-tunne-henki. Saat näihin tilannekatsauksen sekä opastuksen jatkoa varten. Jokainen kanavointi on yksilöllinen ja ajankohtainen, ja voi sisältää muutakin huomioitavaa. Kirjoitan energialuennassa näkemäni asiat kirjeenomaisesti sähköpostiisi. Tämä ei ole energiahoito vaan kartoitus siitä mitä energiakentässäsi näen, eikä siihen liity ennakkokysymyksiä tms. Käytän tällaisen tekemiseen 45-60 min. aikaa  ja luennan hinta on 49e (sis.alv 24%) maksu pankkiin tai MobilePayllä. Teen vain tilaajalle itselleen. Tilausohjeet: laita spostiini Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  itsestäsi koko nimi, syntymä-pv/kk/vuosi, puhelinnumerosi ja paikkakunta, jolla asut. Tehtyäsi tilauksen saat minulta tilausvahvistuksen sekä ennakkomaksuohjeet (ilmoita mikäli tarvitset erillisen laskun). Toimitusaika on 1-2 viikkoa ja toimitan luennan sähköpostiisi, josta teit tilauksen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Myös tyttäreltäni on mahdollista tilata kirjallisia selvänäkötulkintoja sekä eläinkommunikointeja: Selvänäkijä Meri Lyra  www.tmimerilyra.fi  

Selvänäkijä ja henkisen kasvun valmentaja Kirsi Gren

Copyright © 2024 Luontaishoitola Aurinko | Kirsi Gren Tmi Hymyilevä Kuu