Opastus Fengshuin maailmaan -kurssipäivä Rovaniemellä la 3.2.2024 klo 10-16

Tervetuloa käynnistämään kotiisi fengshuin mukaisia parantavia energiamuutoksia ja järjestämään lisää runsautta, terveyttä, rakkautta ja elinvoimaa! Kurssilla käymme läpi kodin energia-asioita parantaen fengshui-baguan mukaisia alueita, jolloin saadaan parempi energioiden/elementtien kierto ja järjestys. Lisäksi saat myös lyhyet perustiedot omasta fengshuin 9KI-astrologiastasi, jonka avulla ymmärrys omiin astrologisiin ominaisuuksiin paranee.  Kurssia varten tarvitaan asuntosi pohjakuva (johon olet merkannut nuolen osoittamaan mahdollisimman tarkasti kohti pohjoista). Mittaan ja piirrän siihen sinulle etukäteen fengshui-baguan työvälineeksi kurssia varten. Ilmoittautumiseen tarvitaan nimi, puh, spostiosoite sekä syntymäpv,kk,v. Toimita pohjakuva(mieluiten A4-kokoisena) ja tiedot minulle etukäteen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   Kurssin kesto klo 10-16 ja kurssimaksu on 95e (sis.alv 24%) sis.kurssin ja baguakartan, laskutetaan etukäteen eräpäivällä 1.2. Opetusta pienryhmässä Kirsin kotona, Rovaniemen keskustan tuntumassa. Tervetuloa mukaan!

Vastaanottoni Oulussa pe 23.2.

Tulen käymään Oulussa Ilon Valkeat -messuilla ja siinä yhteydessä otan vastaan yksityisasiakkaita selvänäköiseen kanavointiin. Tarkemmat ajat ja paikka selviävät lähempänä, mutta voit jo jättää toiveesi mahdollisen ajan suhteen :)

Intialaisen päähieronnan kurssi Rovaniemellä la-su 16.-17.03.2024

Opi alkuperäinen, kokonaisvaltaisesti vaikuttava 30 min. luontaishoitomuoto, joka tehdään asiakkaan istuessa tuolilla. Sopii niin harrastajille, ammattilaisille kuin vapaaehtoistyöntekijöillekin helposti toteutettavaksi hoidoksi. Kurssilla opetan alkuperäistä 2000-luvun taitteessa Suomeen rantautunutta istuvalle asiakkaalle tehtävää menetelmää. Peruskurssi kestää la-su . Kurssimaksu 220 e sisältää kurssimateriaalin ja todistuksen ja se laskutetaan etukäteen, eräpäivä viikkoa ennen.Paikka: Martta-tupa, Kaartokatu 18.  Pyydä tarkempi esite: mailto: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610.  P.S. Myös opetus/harjoituspäitä tarvitaan :)

Intialaisen päähieronnan kurssi Kajaanissa la-su 13.-14.04.2024 

Opi alkuperäinen, kokonaisvaltaisesti vaikuttava 30 min. luontaishoitomuoto, joka tehdään asiakkaan istuessa tuolilla. Sopii niin harrastajille, ammattilaisille kuin vapaaehtoistyöntekijöillekin helposti toteutettavaksi hoidoksi. Kurssilla opetan alkuperäistä 2000-luvun taitteessa Suomeen rantautunutta istuvalle asiakkaalle tehtävää menetelmää. Peruskurssi kestää la-su klo 10-16.30/17 . Kurssimaksu 220 e sisältää kurssimateriaalin ja todistuksen ja se laskutetaan n. viikkoa etukäteen. Paikka: Pohjolankatu 25, keskustassa. Pyydä tarkempi esite: mailto: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610.  P.S. Myös opetus/harjoituspäitä tarvitaan :)  Kurssi toteutuu jos vähintään 8 osallistujaa.  Samaan yhteyteen perjantaina/maanantaina tulee joitakin henk.koht.vastaanottoaikoja selvänäköiseen kanavointiin. Tarkemmat ajat selviävät lähempänä.

Tarot-kurssi Rovaniemellä seuraavan kerran keväällä, laita viestiä jos kiinnostunut!

Käymme läpi teoriaa Pienen/Suuren Arkanan ja Hovikorttien merkityksistä. Tutustumme korttien symboliikkaan myös numerologian kautta, jolloin ymmärrämme usein paremmin korttien merkityksiä. Teemme harjoituksia ja opimme erilaisia pieniä korttipöytämalleja, joista löydät itsellesi sopivia työmenetelmiä. Pyrin opettamaan yksinkertaisesti, muistisääntöjä tueksi antaen. Kurssilla saat perusmateriaalia harjoittelua varten. Ota mukaan Tarot-korttipakka (78 kortin pakka), jos Sinulla sellainen on. Myös kurssilla myynnissä jonkin verran pakkoja (mallit löytyvät aurinkohoitola.fi-sivulta). Kurssisisältö on siis teoriaa, käytännön harjoituksia, keskustelua - tutustumista Tarot-korttien maailmaan! Tarotkurssin hinta on 75e + 15e oppimateriaalina käytettävä Kirsin tekemä Uuden ajan Tarot-opas, joka jää hyväksi käyttöoppaaksi. Ilmoittautuminen(anna nimi, puh ja sp): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610. Paikka keskustan tuntumassa. 

 

Yksityisopetusta puhelimitse

Annan yksityisopetustunteja (puhelimitse tai Rovaniemellä) henkisen kasvun kehittämiseen sekä ohjeistusta harjoitteluihin, aiheina esim. selvänäkö, energialukeminen, meediointi, fengshui, oppaat ja energia-asiat monessa muodossaan. Aika sovitaan ensin > laitan ennakkomaksutiedot > asiakas soittaa sovittuna aikana tavalliseen matkapuhelimeeni. Hinta 85e/h sis.alv 24%. Huom. Saat paljon tietoa ja harjoitusohjeita myös kirjoistani "Opas uuden ajan valotyöhön" sekä "Kehitä selvänäköisyyttäsi". Kirjat voit tilata suoraan minulta (tai jälleenmyyjiltä/kirjastoista). Korttien käyttöön olen tehnyt kirjaset "Uuden ajan Tarot-opas" sekä "Enkelikorttien käyttöopas".