Luentoni Ilon Valkeat -messuilla Oulussa la 24.2.klo 14.30 "Mistä olemme tulleet ja minne olemme menossa?"

Paikka Hiukkavaaratalo, Tahtimarssi 3. Luennollaan Kirsi pohtii maaplaneettaa paikkana, johon olemme siirtyneet muualta sekä nostaa esille ajatuksia aiemmin olleista sekä tulevista kehittymisen mahdollisuuksista. Maaelämä haastaa monia uuden ajan ihmisiä ja todellinen koti voi tuntua olevan jossain muualla. Myyntipöydällä kaikki tähän astiset julkaisut. Tervetuloa tapaamaan!

Kehitä selvänäköisyyttäsi -harjoituspaja Oulussa su 25.2.klo 10 -12/12.30

Kirsi ohjaa työpajassa erilaisia energialuku- ja auraluentaharjoituksia. Ilmoittautumiset etukäteen mieluiten puh. 040-5807610 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. jolloin saat ohjeet mitä ottaa kurssille mukaan. Paikka Valon Vintti, Ketokatu 8 (Karjasilta), käynti päädystä. Osallistumismaksu 35e käteinen tai MobilePay. Paikan päällä mahdollisuus ostaa kirjojani. Ilmoittautumiset mahdollisimman pian!

Vastaanotto selvänäköiseen kanavointiin Espoossa/Keravalla viikolla 9 (27.1.-1.2.)

Muutamia päivä- tai iltapäiväaikoja 30 min./59e tai 45 min./69e. Ajanvaraus ja lisätiedot puh. 040-5807610 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Intialaisen päähieronnan kurssi Kajaanissa la-su 13.-14.04.2024 

Opi alkuperäinen, kokonaisvaltaisesti vaikuttava 30 min. luontaishoitomuoto, joka tehdään asiakkaan istuessa tuolilla. Sopii niin harrastajille, ammattilaisille kuin vapaaehtoistyöntekijöillekin helposti toteutettavaksi hoidoksi. Kurssilla opetan alkuperäistä 2000-luvun taitteessa Suomeen rantautunutta istuvalle asiakkaalle tehtävää menetelmää. Peruskurssi kestää la-su klo 10-16.30/17 . Kurssimaksu 220e sisältää kurssimateriaalin ja todistuksen. Kouluttaja: Kirsi Gren. Järjestäjä ja paikka: Lapinniemen Hyvinvointikeskus, Lapinniementie 84. Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut Päivi Karjalaiselta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040-5254705. Paikan päällä mahdollisuus yöpymiseen ja ruokailuihin.  Kurssi toteutuu jos vähintään 8 osallistujaa.

Aura-Chakra -kuvaukset Kajaanissa pe 12.04.(Martin) ja Selvänäkö-kanavoinnit(Kirsi)

Martinin ja Kirsin VASTAANOTTO KAJAANISSA pe 12.4.: AuraChakra-kuvaukset ajanvaraus 040-5339521/Martin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Kirsillä muutamia aikoja selvänäkö-kanavointiin ajanvaraus 040-5807610 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Paikkana Päivi Karjalaisen LuoValo-hoitotila, Ilmarintie 2. Lisätietoja www.martinhansenhaug.com ja www.aurinkohoitola.fi Hinnat: Aurakuvaus 50e/n. 40 min. Selvänäkö 59e/30 min.

Tarot-kurssi Rovaniemellä la 27.04.klo 10-15.30

Käymme läpi teoriaa Pienen/Suuren Arkanan ja Hovikorttien merkityksistä. Tutustumme korttien symboliikkaan myös numerologian kautta, jolloin ymmärrämme usein paremmin korttien merkityksiä. Teemme harjoituksia ja opimme erilaisia pieniä korttipöytämalleja, joista löydät itsellesi sopivia työmenetelmiä. Pyrin opettamaan yksinkertaisesti, muistisääntöjä tueksi antaen. Kurssilla saat perusmateriaalia harjoittelua varten. Ota mukaan Tarot-korttipakka (78 kortin pakka), jos Sinulla sellainen on. Myös kurssilla myynnissä jonkin verran pakkoja (mallit löytyvät aurinkohoitola.fi-sivulta). Kurssisisältö on siis teoriaa, käytännön harjoituksia, keskustelua - tutustumista Tarot-korttien maailmaan! Tämän pienryhmänä toteutettavan tarotkurssin hinta on 70e + 15e oppimateriaalina käytettävä Kirsin tekemä Uuden ajan Tarot-opas, joka jää hyväksi käyttöoppaaksi. Ilmoittautuminen(anna nimi, puh ja sp): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610. Paikka keskustan tuntumassa. 

REGRESSIO(mennyt elämä)TERAPEUTTI-valmennusta Rovaniemellä?

tätä koulutusta pyydetään minulta yhä ja voin harkita järjestää sellaisen Rovaniemellä, mikäli 4-6 kokoinen ryhmä siunaantuu. Kesto noin vuosi sisältäen kurssipäiviä sekä niiden välissä tehtäviä suggestio-menetelmällä tehtäviä harjoitushoitoja. Kiinnostuneet ottakaa yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin katsotaan saadaanko ryhmä loppukeväästä alkaen syntymään 💜 www.aurinkohoitola.fi Edellytyksenä jonkun verran kokemusta hoitoalalta. Lisätietoja annan mielelläni. Tässä tietoa pohjaksi:    Regressioterapia on itse koettava mielikuvamatka, jonka terapeutti ohjaa. Siinä asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään. Terapeutti ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana. Menneiden elämien tiedot voivat palvella meitä nykyajassa, auttavat ymmärtämään nykyelämän haasteita, varsinkin jos ongelman syy ei ole selvinnyt tämän elämän asioista. Joskus jopa keholliset tuntemukset voivat juontaa juurensa menneiden elämien voimakkaista tunnekokemuksista ja jos ovat aikanaan jääneet selvittämättä, saattavat seurata vielä tämän elämän puolelle, odottaen tunneasian loppuunkäsittelyä. Menneistä saatamme myös tunnistaa tämän elämän ihmisiä, joiden kanssa käymiseen tarvitsisimme selvennystä tämän elämän kautta jne... Mennyt elämä -terapia onnistuu parhaiten kun asiakas on rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän terapiaan ei voi tulla mikäli käyttää rauhoittavia tai psykoottisuuteen/harhoihin määrättyjä lääkkeitä. Epäselvässä tilanteessa kysy ensin lisää terapeutilta! Hoidon onnistumiseen tarvitaan rauhallinen ja häiriötön tila. Hoito kestää noin tunnin ja se tehdään makuulla, peiton alla mukavasti rentoutuen. Regressioterapiasta, myös omista kokemuksistani kerron myös kirjassani "Selvänäkijän elämästä ja ajan ilmiöistä", hinta 24e +  postimaksu.Linkit-sivultani löydät tietoa myös muista koulutetuista regressioterapeuteista.  

Yksityisopetusta puhelimitse

Annan yksityisopetustunteja (puhelimitse tai Rovaniemellä) henkisen kasvun kehittämiseen sekä ohjeistusta harjoitteluihin, aiheina esim. selvänäkö, energialukeminen, meediointi, fengshui, oppaat ja energia-asiat monessa muodossaan. Aika sovitaan ensin > laitan ennakkomaksutiedot > asiakas soittaa sovittuna aikana tavalliseen matkapuhelimeeni. Hinta 85e/h sis.alv. Huom. Saat paljon tietoa ja harjoitusohjeita myös kirjoistani "Opas uuden ajan valotyöhön" sekä "Kehitä selvänäköisyyttäsi". Kirjat voit tilata suoraan minulta (tai jälleenmyyjiltä/kirjastoista). Korttien käyttöön olen tehnyt kirjaset "Uuden ajan Tarot-opas" sekä "Enkelikorttien käyttöopas".

Intialaisen päähieronnan kurssi Rovaniemellä la-su tulossa syksylle 2024

Opi alkuperäinen, kokonaisvaltaisesti vaikuttava 30 min. luontaishoitomuoto, joka tehdään asiakkaan istuessa tuolilla. Sopii niin harrastajille, ammattilaisille kuin vapaaehtoistyöntekijöillekin helposti toteutettavaksi hoidoksi. Kurssilla opetan alkuperäistä 2000-luvun taitteessa Suomeen rantautunutta istuvalle asiakkaalle tehtävää menetelmää. Peruskurssi kestää la-su klo 10-16.30/17. Kurssimaksu 220 e sisältää kurssimateriaalin ja todistuksen ja se laskutetaan etukäteen, eräpäivä viikkoa ennen. Tämä on alustava suunnitelma, ilmoittele kiinnostuksesta - kerään kurssiryhmää :)

Selvänäkijä ja henkisen kasvun valmentaja Kirsi Gren

Copyright © 2024 Luontaishoitola Aurinko | Kirsi Gren Tmi Hymyilevä Kuu