Fengshuin 9KI ASTROLOGISET KARTOITUKSET

9KI:n eli 9 tähden astrologia on fengshuin 9-huoneen elementtijärjestystä noudattava mielenkiintoinen tulkintamuoto. Syntymäajan perusteella tehtävästä henkilökohtaisesta kartoituksesta selviää paljon tietoa henkilön vahvuuksista ja haasteista. Elementit maa, tuli, vesi, puu ja metalli ja niiden keskinäiset syntymäaikaiset voima- ja vastavoimasuhteet antavat paljon ymmärrystä henkilön ominaisuuksista.  Kartoitus tuo esiin kunkin syntymäaikaan liittyvän vuosinumeron, kuukausinumeron ja tendenssiluvun sekä näiden henkilökohtaisesta yhdistelmästä ja trigrammeista syntyvää energiatietoa.

Tällaisessa kirjallisessa kartoituksessa/tulkinnassa voidaan ottaa huomioon myös kumppanin ja/tai perheen syntymäpäivät ja tehdä kartoitus parin/perheen keskinäisestä elementtien yhteensopivuudesta. Tehdään vain tilaajalle ja hänen puolisolleen ja/tai tilaajan taloudessa asuville lapsille.

9KI Astrologisen kartoituksen hinnat:

Yhden hengen kartoitus: Henkilökohtainen 9 KI-astrologinen täyskartoitus/tulkinta tilaajalle 43 e.

Paripaketti: Saman tilauksen yhteydessä tehtynä Molemmista täyskartoitus/tulkinta 43e + 35e = yht. 78e (sis. myös luonnehdinnan elementtien yhteensopivuudesta ja keskinäisestä energiaresonoinnista).

Perhepaketti 1 aikuinen + lapset: vanhemmasta täystulkinta 43e/hnk ja samassa taloudessa asuvista lapsista lyhyempi tulkinta 15e/lapsi. Perhepaketti sisältää myös lyhyehkön tulkinnan perheen keskinäisistä elementti- ja voimatekijöistä sekä perheen trigrammeista.

Perhepaketti 2 aikuista + lapset: vanhemmista 43e + 35e sekä samassa taloudessa asuvista lapsista lyhyempi tulkinta 15e/lapsi. Perhepaketti sisältää myös lyhyehkön tulkinnan perheen keskinäisistä elementti-, energia- ja voimatekijöistä sekä perheen trigrammeista.

Nämä kirjalliset kartoitukset toimitetaan joko kirjepostina (+kirjemaksu) tai spostina (ilmoita toimitustapatoivomuksesi tilatessasi). Maksu etukäteen ennakkolaskua vastaan. Sis. alv 24%.

Tilausohjeet: ilmoita tilauksessa tilaajan nimi, puh, osoite/spostiosoite sekä toimitustapatoive. Lisäksi kaikista henkilöistä etunimi, syntymäpv, kk ja vuosi. Tilaus spostiini Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja saat tekstiviestillä vahvistuksen ennakkomaksuohjeineen. Toimitusaika 1-2 vko. Lisätietoja myös numerosta 040-5807610.

 

 Ks. palveluista myös yksityisohjaus puhelimitse kodin energioiden järjestämiseen ja parempaan energiakiertoon: Fengshui-yksityisohjaus puhelimitse (aurinkohoitola.fi)