Tällä hetkellä ei mahdollisuutta ottaa uusia asiakkaita. Energiahoidoissa suosittelen ottamaan yhteyttä Mirja Vääräniemeen (Maariankukka) Rovaniemellä: 0400-906411 (ajanvarauskyselyt viesteinä, hoidot arki-iltaisin tai vkl-päivinä). Tai mieheeni Martin Hansén-Haugiin puh. 040-5339521. Muualla Suomessa olevia koulutettuja enerigahoitajia/opastajia löydät tämän sivuston linkit-sivulta Linkit (aurinkohoitola.fi) samoin kuin regressioterapeutteja.

Energiahoito

Energiaa on kaikkialla – meissä ja ympärillämme. Kehossamme on runsaasti energiapisteitä, joista 7 pääenergiakeskusta (chakraa) tunnetaan parhaiten. Energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme ja energiakenttämme hyvinvointiin.

Rentouttaa ja puhdistaa

Energiahoito rentouttaa tehokkaasti kehon ja mielen. Energiakäsittelyn avulla voit kerätä voimia, paikata energiavajetta, avata kehosi energiakanavia, poistaa tukkoisuutta, puhdistua sekä hiljentyä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi. Energiahoito ei ole hieronta, vaan hoitaja välittää energiaa käsiensä kautta, pitäen niitä kevyesti kehon päällä tai käsittelee kehoa kevyin kosketuksin tai painalluksin.

Energiahoito sopii useimmiten myös niille, joille hieronta ei käy. Kehoon virtaava energia antaa hoidettavalle tilaisuuden päästää irti jännityksistä ja vapauttaa alitajunnan luovuuden kanavia sekä antaa kehon eheytyä, jolloin ympärillä olevaa energiakenttää vahvistetaan ja saavutetaan kokonaisvaltaisesti ehyempi olo. Energiahoito avaa myös syvempiä henkisiä yhteyksiä ja saattaa ihmisen paremmin sydämensä ja viisautensa ääreen. Energiahoidolla vaikutetaan kehon itsehoitomekanismiin tuomalla sille lisää käyttövoimaa eheytymistä ja parantumista varten. Hoito kestää tunnin ajan ja se tehdään hoidettavan ollessa makuulla, vaatteet päällä. Käsittely tuntuu miellyttävän lämpöiseltä ja rauhoittavalta.

Vaikutusalueita ovat stressioireet, väsymys, levottomuus, unettomuus, jännittäminen, mielialan vaihtelut jne.
Pitkittyneissä vaivoissa saavutetaan paras tulos 3-6 kerran sarjahoidolla (esim. viikon tai vajaan viikon välein).

Energiahoidon kesto on 1 tunti.  Vastaanotto energiahoitoihin mahdollista tällä hetkellä Rovaniemellä ja joskus myös muualla (ks. tapahtumat-sivulta!).