Aurinkohoitolan ENERGIATERAPEUTTI® -KOULUTUS, Hoitaja ja Opastaja

Uuden ajan mukainen, harjoituspainotteinen ja energia-työvälineitä kokonaisvaltaisesti opettava, sisällöltään etenevä koulutuskokonaisuus. Antaa runsaasti tietoa ja valmiutta monipuoliseen energiahoitamiseen ja energioilla parantamiseen. Sisältöä: energiat ja elementit meissä, ympäristössä, luonnossa ja kokonaisuuden energiaverkossa. Itsehoito. Käsillä hoitaminen. Kaukohoitaminen. Fengshuin perusteet. Suojaaminen. Maadoittaminen. Tilojen ja tilanteiden hoitaminen. Ajatusenergian käyttäminen. Äänihoitaminen oman kehon avulla. Äänienergiat. Enkelihoitojen tekeminen. Eläinten hoitaminen. Kristallikehon aktivointi. Viestit hoitoihin liittyen. Arkkienkeli Rafaelin ja Neitsyt Marian opastusyhteys jne.

Olen pitänyt erilaisia energiakursseja 2000-luvun alusta lähtien. Energiaterapeutin koulutusta eri puolilla Suomea vuodesta 2016 lähtien. Tulossa olevat koulutusryhmät löytyvät tapahtumat-sivulta!

Kurssipäivät la-su (tai la) päiviä. Lisätietoja "tapahtumat"-sivulla ja pyytämällä esitteen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Huom. Aurinkohoitolan koulutustoiminta on päättymässä vuoden 2022 aikana. Näillä näkymin viimeinen ET-koulutus alka Rovaniemellä tammikuussa 2022.