Yksityisohjaus kodin/työpaikan fengshuin parantamiseen: kohti parempaa runsautta, terveyttä ja hyvinvointia!

Tarjoan fengshui-ohjausta puhelimitse: sitä varten tarvitaan pohjakuva kohteesta ja siihen merkittynä, kompassilla mitattuna,  nuoli osoittamaan kohti pohjoisen suuntaa. Voit piirtää pohjakuvan itse, kunhan se pysyy mittakaavassa. Toimita pohjakuva minulle spostilla tai kirjeitse, mieluiten A4-koossa. Kerro myös asukkaiden etunimet ja syntymäajat (pv,kk,v). Mittaan ja piirrän siihen sinulle fengshuin bagua-pohjan, joka on työvälineesi fengshuin järjestämiseen. Sovimme sopivan puhelinajan, jolloin soittaisit minulle tavalliseen matkapuhelimeeni. Toimitan sitä ennen kirjepostissa piirtämäni baguan sekä tarvittavan fengshui-opetusmateriaalin puhelinohjausta varten. Sovittuna puhelinaikana opetan sinua henkilökohtaisesti käynnistämään/vahvistamaan fengshuin mukaisia parannustöitä kohteessasi! Jatkossa voimme tehdä tarvittaessa myös lisäohjausta, jolloin materiaali on jo olemassa ja voidaan tarkentaa ja täsmentää haluamiasi kohtia. Katson sinulle antamiesi syntymäaikojen perusteella kunkin asukkaan 9 tähden astrologian mukaisen voimaelementin, joka on hyvä huomioida asunnon fengshui-järjestelyissä.

Maksu fengshui-puhelinohjaukselle:  Bagua 30e(1 kerros)/40e (2 kerrosta) + opetusmateriaali 8e + puhelinohjausta 1h 70e = yhteensä 108e - 118e (sis. alv 24%), maksu ennakkolaskua vastaan ennen puhelinohjausta.

Laajemmat fengshuin 9 tähden astrologiset kartoitukset asukkaista; pyydä tarjousta! 9 tähden astrologiasta löytyy tietoa myös uusimmasta kirjastani "Selvänäkijän elämästä ja ajan ilmiöistä". Sen voi tilata suoraan verkkokaupastamme hintaan 24e + kirjepostimaksu www.aurinkorumpu.fi 

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610

 

 

Tapahtumakalenteri

Tutustu Aurinkohoitolan järjestämiin mielenkiintoisiin tapahtumiin! Avaa tapahtumakalenteri tästä.

Tapahtumiin voit ilmoittautua sähköpostilla tai puhelimitse, ilmoittautumisohjeet löytyvät tapahtumakalenterista kunkin tapahtuman kohdalta.

Tervetuloa!