Henkilökohtainen selvänäkijän opastus vastaanotoilla ja puhelimitse.Minulla ei ole tällä hetkellä ei mahdollisuutta ottaa uusia asiakkaita - tilanne voi muuttua myöhemmin. Uusille asiakkaille, jotka haluavat kirjallisia selvänäkötulkintoja tai eläinkommunikointeja suosittelen tytärtärtäni Selvänäkijä Meri Lyraa: www.tmimerilyra.fi 

 Varaa aika henkilökohtaiseen opastukseen.

Olen kanava ja toimin valon enkelien ja rakkaudellisten henkiauttajien kanssa yhteistyössä. Siinä kanavoin Sinulle viestejä, ohjeita ja energiaa elämäsi asioihin (esim. työ/tehtävä, henkinen kasvu, rakkauselämä, terveys). Sinulla voi olla omia kysymyksiä tai voit ottaa vastaan sen opastuksen, joka Sinulle siinä hetkessä auttajilta annetaan. Myös meedioinnit.

Selvänäköinen kanavointi toimii minulla yhtä hyvin puhelimitse kuin vastaanotolla. Näkemisen kannalta ei ole merkitystä tapaammeko vai tapahtuuko se puhelimitse. 

Vastaanottopaikka Rovaniemellä: ks. tapahtumat-sivulta mahdolliset muut sovitut vastaanottopaikat. Muulloin puhelimitse (aika varataan etukäteen ja maksetaan etukäteen pankin kautta). Varauksissa yleensä noin viikon jonotus.

Teen kanavointityötä muutamana arkipäivänä noin klo 11-18 välissä. Olen paljon puhelimessa asiakkaiden kanssa ja mikäli et tavoita minua, jätä viesti joko vastaajaan tai tekstarilla ja kerro siinä haluatko 30 min.vai 45 min.ajan sekä anna nimesi ja puhelinnumerosi! Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Asiat käsitellään aina ehdottoman luottamuksellisesti.  Ajanvaraus aina hyvissä ajoin etukäteen puh. 040-5807610 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.