Hinnasto

Selvänäköinen kanavointi

Tällä hetkellä ei mahdollisuutta ottaa uusia asiakkaita. Tilanne voi muuttua myöhemmin.Uusille asiakkaille, jotka haluavat kirjallisia selvänäkötulkintoja tai eläinkommunikointeja, suosittelen tytärtäni Selvänäkijä Meri Lyraa: www.tmimerilyra.fi 

Tämä toistaiseksi vain entisille asiakkaille/oppilaille: Selvänäköinen kanavointi (enkeliopastus) puhelimitse(tai vastaanotolla Rovaniemellä) 55€ (30 min.), 65 € (45 min.) ajanvaraus ja puhelinaikojen maksut etukäteen! Huom: yksityisaikoja vain 2 päivänä viikossa.

Energiahoito >>  Tällä hetkellä ei mahdollisuutta ottaa uusia asiakkaita. Energiahoidoissa suosittelen ottamaan yhteyttä Mirja Vääräniemeen (Maariankukka) Rovaniemellä: 0400-906411 (ajanvarauskyselyt viesteinä, hoidot arki-iltaisin tai vkl-päivinä). Tai mieheeni Martin Hansén-Haugiin puh. 040-5339521 (ajanvarauskyselyt viesteinä tai soittoina).

Regressioterapia >>  Tällä hetkellä ei mahdollisuutta ottaa uusia asiakkaita. Regressioterapioissa suosittelen ottamaan yhteyttä Mirja Vääräniemeen (Maariankukka) Rovaniemellä: 0400-906411 (ajanvarauskyselyt viesteinä, hoidot arki-iltaisin tai vkl-päivinä).