>>  Tällä hetkellä ei mahdollisuutta ottaa uusia asiakkaita. Regressioterapioissa suosittelen ottamaan yhteyttä Mirja Vääräniemeen (Maariankukka) Rovaniemellä: 0400-906411 (ajanvarauskyselyt viesteinä, hoidot arki-iltaisin tai vkl-päivinä).

REGRESSIOTERAPIA eli MENNEET ELÄMÄT -terapia

Regressioterapia on itse koettava mielikuvamatka, jonka terapeutti ohjaa. Siinä asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään. Terapeutti ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana. Menneiden elämien tiedot voivat palvella meitä nykyajassa, auttavat ymmärtämään nykyelämän haasteita, varsinkin jos ongelman syy ei ole selvinnyt tämän elämän asioista. Joskus jopa keholliset tuntemukset voivat juontaa juurensa menneiden elämien voimakkaista tunnekokemuksista ja jos ovat aikanaan jääneet selvittämättä, saattavat seurata vielä tämän elämän puolelle, odottaen tunneasian loppuunkäsittelyä. Menneistä saatamme myös tunnistaa tämän elämän ihmisiä, joiden kanssa käymiseen tarvitsisimme selvennystä tämän elämän kautta. Jne...jne....

Mennyt elämä -terapia onnistuu parhaiten kun asiakas on rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän terapiaan ei voi tulla mikäli käyttää rauhoittavia tai psykoottisuuteen/harhoihin määrättyjä lääkkeitä. Epäselvässä tilanteessa kysy ensin lisää terapeutilta!

Hoidon onnistumiseen tarvitaan rauhallinen ja häiriötön tila. Hoito kestää noin tunnin ja se tehdään makuulla, peiton alla mukavasti rentoutuen.

Regressioterapiasta, myös omista kokemuksistani kerron myös toukokuussa 2020 ilmestyneessä kirjassani "Selvänäkijän elämästä ja ajan ilmiöistä", hinta 24e +  kirjepostimaksu. Ks. lisää tuotteet-sivulta!

 Myös Regressioterapeutti-valmennus, ks. tapahtumista seuraavat ajankohdat!

Linkit-sivultani tietoa myös muista koulutetuista regressioterapeuteista.