SELVÄNÄKÖ-TEKNIIKOITA kurssit 1-päiväisenä tai 2-päiväisenä

ks. tapahtumat-sivulta. Sopimuksen mukaan myös tilauksesta.

Kurssipäivät ovat harjoittelupainotteisia ja ne on suunniteltu selvänäköisyyteen tekniikoita ja vahvistuksia haluaville, henkimaailman läsnäolon jo ymmärtäville harjoittelupäiviksi.

Pyydä tarkempi esite Kirsiltä!

MEEDIOINTI-koulutukset

myös mahdollisia 1- tai 2-päiväisenä.

ENKELIT JA HENKIOPPAAT -kurssipäivä

Sisältää teoriaa ja harjoituksia selvänäköiseen kanavointiin, henkimaailman auttajien yhteyksien avaamiseksi ja vahvistamiseksi. Meditaatioita, keskustelua, verbaalista kanavointiharjoittelua pareittain ja ryhmässä.

Yhteyksiä vahvistetaan mm. enkeleihin, luonnonhenkiin, henkioppaisiin (myös menneiden elämien energioista) jne. Kurssipäivä sopii tasapainoisessa elämäntilanteessa oleville, henkimaailman läsnäolon ymmärtäville ja omaa intuitiota käyttäville vahvistuspäiväksi. Perustietoja myös tarjolla, esim. maadoitus- ja suojausasioista ja kanavoinnin edellytyksistä sekä valmisteluista. Tarjolla paljon hoitavaa enkelienergiaa!

Päivän kurssimaksu on noin 85e ja kurssipäivän pituus on esim. klo 10-16.30.

Voidaan tilata paikan päälle, mikäli riittävästi kiinnostuneita löytyy tai ks. tapahtumat-sivulta seuraavat kurssipaikat!

SELVÄNÄKÖ-KOULU 1-4

Selvänäkökoulu 1-4 käsittää osiot:  1. johdatus energia- ja selvälukemiseen, 2. selvänäkötekniikoita, 3. meediointi ja valosaattaminen, 4. jatkoharjoitteluiden kurssipäivä.

Ks. lisää tapahtumat-sivulta!