Meditaatio/Joogapenkki

Kotimainen käsityö, valmistaja Didgeridoo-kota. Taittuva penkki lev 50 cm, syv 15 cm, korkeus etureunassa 16cm ja takareunassa 18cm. Taitettuna 4,5 cm paksuus. Paino 1,4 kg. Mäntypuu. Hinta 29e + toimitusmaksu. Tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040-5339521 Didgeridoo-kota | Martin Hansén-Haug (martinhansenhaug.com)

819 2021 07 uusittu819 meditaatiopenkki lisäkuva819 taitettuna

Meditaatiolevyt

Olen kanavoinut studiossa meditaatiolevyjä, jotka ovat valmiita paketteja kotityöskentelyyn, sisältäen ohjauksen sekä taustamusiikin. Voit siis varata itsellesi rauhallisen tilan ja laittaa CD:n pyörimään! Meditaatiolevyjen tarkoitus on saattaa sinut oman sydämesi ja henkisen viisautesi äärelle, jolloin pystyt nostamaan energiavärähtelyäsi yhä korkeammaksi, saamaan parempia yhteyksiä oppaisiin sekä rentoutumaan erittäin hyvin. Korkeimman ohjaus tulee mukaan jokaisen kerran levyä kuunnellessasi :), siksi jokainen kuuntelukerta tulee olemaan erilainen ja ainutlaatuinen! Meditaatiolevyjen tilaus:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610  Näitä CD-levyjä on vielä jäljellä: Aurinkomeditaatio: Sisältää yhden (40 min.) matkan enkelten ja auttajien kanssa. Henkistä syvyyttä ja energiaa tuova voimanhakumatka vahvistaa omaa henkistä tehtävääsi ja kanavointia sekä yhteyttäsi valon enkeleihin. 15e + postimaksu Matka Atlantikselle: Sisältää Atlantis-meditaatiomatkan lisäksi myös käynnin Kristalliplaneetalla parantavassa hoidossa. Kohottava, hoitava, kirkastava matka omien energioiden ja Atlantiksen äärelle. Kesto 46:11 min. Hinta 10e + kirjepostimaksu 5e.

 pienempi kuva atlantis levystä

TUOTTEIDEN TILAUS:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0405807610 tai etusivulta olevasta lomakelinkistä "tilaa kirjoja". Tuotetoimituksiin lisätään pakettimaksu 6,90e. Maksu ennakkolaskulla pankkiin tai MobilePayllä. Tilaukseen nimi, puh, osoite ja sp-osoite.

Kirsin kanavoimia meditaatiolevyjä saa äänitiedostona osoitteesta: Luova kasvu | Luovan elämän opisto | Verkkokurssit (luovanelamanopisto.fi)

 

Selvänäkijä ja henkisen kasvun valmentaja Kirsi Gren

Copyright © 2024 Luontaishoitola Aurinko | Kirsi Gren Tmi Hymyilevä Kuu