Aurinkohoitolan koulutukset aurinkohoitola koulutukset logo 2019

Löytyvät tapahtumat-sivulta!  Pyydä tarkempi esite: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610

YKSITYISOPETUSTA HENKISEEN KASVUUN

harrastelijoille ja ammattilaisiksi tähtääville (tällä hetkellä ei mahdollisuutta ottaa uusia oppilaita, tilanne saattaa muuttua myöhemmin ja voit jättää yhteystietosi Kirsille).

 Nyt ajan henkeen sopien  opetusta myös yksityisesti puhelimitse tai whatsapp-puheluin. Myös tapaamiset Rovaniemellä sopimuksen mukaan. 

Ensimmäisen puhelun sekä oppituntien ajankohdat varataan etukäteen. Oppitunnit maksetaan ennakkolaskulla yksi kerrallaan. Ensimmäisenä arviointipuhelu. Sen jälkeen oppitunnit opetussuunnitelman mukaan 1 h/kerta hintaan 85e sis.alv 24% (sisältää oppitunnin puhelimessa ja siihen liittyvät kotiharjoitustehtävät). Yksityisoppilas soittaa sovittuna aikana joko tavallisena puheluna opettajan matkapuhelimeen tai whatsapp-puheluna/videopuheluna. Oppituntien ajankohdat arkisin n.klo 10 – n.klo 19 välissä. Viikonloppupäivät mahdollisia vain harvemmin.

Ensimmäisellä kerralla arvioidaan tilanne sekä käydään läpi toiveet ja tarpeet. Ja jos yksityisopetus tuntuu molemmin puolin sopivalta ja tarkoituksenmukaiselta, tehdään yhdessä opetussuunnitelma ja tavoitteet. Sen jälkeen suunnitellaan etenemisen tahti ja sovitaan seuraavan/seuraavien oppituntien ajankohdat. Oppilas tulee saamaan harjoitustehtäviä oppituntien väleihin - kuuluen sovittujen oppituntien hintaan. Koulutuksen aikana on mahdollista, jos yleinen tilanne sallii, järjestää myös ryhmätapaamisia.

Tavoitteena voi olla esim. vahvistaa ja edistää omaa henkistä kasvua/hyvinvointia tai sen tarkoitus voi olla kehittää toimintaa henkisen kasvun alalla. Lähdetään siitä mitä oppilas kokee tarvitsevansa.  Koulutus voi suuntautua myös tiettyyn täsmäaiheeseen. Koulutus voi lähteä perusasioista tai se voidaan sovittaa etenemään oppilaan meneillään olevasta vaiheesta. Mikäli edellytykset löytyvät, on oppilaalla mahdollisuus kouluttautua näin aina HKO-Henkisen kasvun ohjaajaksi ® saakka. 

Pohjamateriaaliksi suositellaan Kirsi Grenin kirjaa ”Opas uuden ajan valotyöhön” (ovh 25e), jonka voi tilata www.aurinkorumpu.fi verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä. 

Yhteydenotot mieluiten tavallisena puheluna 0405807610 (whatsapp-puhelut vain sovitusti) tai spostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.