Oma polkuni henkiseen tehtävään

 

kirsi gren aurinkohoitola

Jokainen päivä tuo kiitollisuuden tunteen siitä, että saan olla tässä tehtävässäni viestien välittäjänä, korkeimman valon ja rakkauden kautta auttajana toimien. Varhaisin muistamani yhteys henkimaailmaan on murrosiältä, kun rakas ukkini nukkui pois. Hän tuli opettamaan minua henkioppaan muodossa kuolemansa jälkeen noin kahden vuoden ajan. Sinä aikana henkimaailma muuttui minulle luonnolliseksi. Tuli vielä opiskelut, työ ja ura, perhe ennen kuin henkisyydelle tuli vahvempi sija elämässäni 1990-luvulla, luovuttuani työstäni liike-elämän parissa. Halusin siirtyä hoitoalalle. Energiat pamahtivat spontaanisti käsiini ja aloin tehdä energiahoitoja. Reiki-kurssilta sain vahvistukset hoitojen tekemiseen. Opiskelin vielä terveydenhuollon alalla kehitysvammaohjaajaksi, samaan aikaan energiahoitoja tehden, kunnes tuli aika tehdä valinta. Kanavoinnit olivat alkaneet välittyä kauttani vahvasti ja alkoi olla selvää, että otan tehtäväni uuden ajan lähettiläänä, viestintuojana, vastaan. Tämä tapahtui Milleniumin yhteydessä, kun vanha energia oli väistymässä uuden tieltä ja kaikki muuttui mahdolliseksi. Siirryimme luomisen aikakauteen!

Siispä 2000-luvun taitteesta lähtien olen toteuttanut innolla ja kiitollisuudella elämäntehtävääni kanavana. Tehnyt yksilöhoitoja, pitänyt kursseja, luentoja, meditaatioiltoja ja valmennuksia avuksi ihmisille, jotka myös haluavat päästä elämäntehtäväänsä. 2013 vuonna valmistuin fengshui-konsultiksi ja yhdistän työssäni intuitiivisen energiatulkinnan perinteiseen kiinalais/japanilaiseen kansanviisauteen. Energioilla on merkitystä hyvinvointiimme niin henkisesti kuin ulkoisesti ja onneksi voimme niihin vaikuttaa monin tavoin!  Julkaisin marraskuussa 2018 kirjat "Opas uuden ajan valotyöhön" sekä "Uuden ajan tarot-opas". Tammikuussa 2020 ilmestyi "Enkelikorttien käyttöopas". Toukokuussa 2020 ilmestyi uusin kirjani "Selvänäkijän elämästä ja ajan ilmiöistä", jossa kerron omaa tarinaani moniin ilmiöihin liittäen sekä pohtien niiden merkitystä kaikille.

Myös oma työni on kehittynyt ihmisten yhä kokonaisvaltaisemman henkisen kasvutarpeen myötä. Eri ajassa on tarvittu erilaisia ohjauksia ja teemoja. Alkuun oli pienempiä, yksittäisiä kursseja ja kun vastauksia yhä enemmän on alettu pyytää henkisen kautta, ovat myös kurssiryhmät kasvaneet. On ollut ilo olla mukana valtavassa kasvussa kiinnostuksessa henkisen kasvun tarjoamaan apuun ja työvälineisiin. Ryhmät ovat laajentuneet ja opetusta on saanut antaa aina vain monialaisemmin, ihmisen kokonaisuutta huomioiden. 

Kuitenkin, kaikki lähtee jokaisen yksilön omasta kehittymisestä. Opastuksien kautta voin auttaa ymmärtämään oman polun tehtävät, haasteet sekä mahdollisuudet. Selvänäköiset puhelinkanavoinnit on yksi käytetyimpiä palveluitani. Olen tuonut valon viestejä ja opastusta yksityis-asiakkaille jo kahdenkymmenen vuoden ajan. 

Tärkeintähän ei ole päämäärä, vaan matkan tekeminen. Elämä on ihmeellinen matka, koska jokaisena päivänä on mahdollista aloittaa uutta! Mikä on oma elämäntehtäväsi? Etsi ja tutki, ole kärsivällinen ja luota! Niin tein minäkin. Polkumme ovat niin erilaiset, ja kuitenkin olemme kaikki samalla reissulla - matkalla omaan itseemme.

Tervetuloa mukaan!

Tutustu myös muiden perheenjäsenieni henkisiin palveluihin:http://www.aurinkohoitola.fi/index.php/mina/muut-hoitajat samoin kuin kesällä 2020 avaamaamme henkisen kasvun verkkokauppaan: https://www.aurinkorumpu.fi/