Selvänäkijä ja henkisen kasvun valmentaja Kirsi Gren

 

Oma polkuni henkiseen tehtävään 

kirsi gren aurinkohoitola

Jokainen päivä tuo kiitollisuuden tunteen siitä, että saan olla tässä tehtävässäni viestien välittäjänä, korkeimman valon ja rakkauden kautta auttajana toimien. Varhaisin muistamani yhteys henkimaailmaan on murrosiältä, kun rakas ukkini nukkui pois. Hän tuli opettamaan minua henkioppaan muodossa kuolemansa jälkeen noin kahden vuoden ajan. Sinä aikana henkimaailma muuttui minulle luonnolliseksi. Tuli vielä opiskelut, työ ja ura, perhe ennen kuin henkisyydelle tuli vahvempi sija elämässäni 1990-luvulla, luovuttuani työstäni liike-elämän parissa. Halusin siirtyä hoitoalalle. Energiat nousivat spontaanisti käsiini ja aloin tehdä energiahoitoja. Reiki-kurssilta sain vahvistukset hoitojen tekemiseen. Opiskelin vielä terveydenhuollon alalla kehitysvammaohjaajaksi, samaan aikaan energiahoitoja tehden, kunnes tuli aika tehdä valinta. Kanavoinnit olivat alkaneet välittyä kauttani vahvasti ja alkoi olla selvää, että otan tehtäväni uuden ajan lähettiläänä, viestintuojana vastaan. Tämä tapahtui Milleniumin yhteydessä, kun vanha energia oli väistymässä uuden tieltä ja kaikki muuttui mahdolliseksi. Siirryimme luomisen aikakauteen!

Siispä 2000-luvun taitteesta lähtien olen toteuttanut innolla ja kiitollisuudella elämäntehtävääni kanavana. Tehnyt yksilöhoitoja, pitänyt kursseja, luentoja, meditaatioiltoja ja valmennuksia avuksi ihmisille, jotka myös haluavat päästä elämäntehtäväänsä. 2013 vuonna valmistuin fengshui-konsultiksi ja ohjaan fengshui-opastuksia yksityisesti sekä teen 9KI-astrologisia kartoituksia. Energioilla on merkitystä hyvinvointiimme niin henkisesti kuin ulkoisesti ja onneksi voimme niihin vaikuttaa monin tavoin!  Olen julkaissut oppikirjat  "Opas uuden ajan valotyöhön" ja siihen jatkoksi itsenäisen harjoituskirjan "Kehitä selvänäköisyyttäsi". Muita julkaisujani ovat "Uuden ajan tarot-opas" sekä "Enkelikorttien käyttöopas" ja "Selvänäkijän elämästä ja ajan ilmiöistä", jossa kerron omaa tarinaani moniin ilmiöihin liittäen sekä pohtien niiden merkitystä kaikille. Uusin kirjani on romaani ja nimeltään "Auroran sielumatkat osa 1, tarinoita täältä ja tähdiltä".

Myös oma työni on kehittynyt ihmisten yhä kokonaisvaltaisemman henkisen kasvutarpeen myötä. Eri ajassa on tarvittu erilaisia ohjauksia ja teemoja. Alkuun oli pienempiä, yksittäisiä kursseja ja kun henkisiä vastauksia yhä enemmän pyydettiin ovat myös kurssiryhmät kasvaneet. On ollut ilo olla mukana suuresti kasvaneessa kiinnostuksessa henkisen kasvun apua ja työvälineitä kohtaan. Ryhmät ovat laajentuneet ja opetusta on saanut antaa aina vain monialaisemmin ihmisen kokonaisuutta huomioiden. Vuodesta 2023 alkaen siirryin pitämään kursseja lähinnä tilauspohjalta ja teen edelleen selvänäköisiä opastuksia.

Jokainen kehittyy omalla tavallaan ja tahdissaan. Selvänäköisten opastuksien kautta voin auttaa ymmärtämään oman polun tehtävät, haasteet sekä mahdollisuudet. Selvänäköiset puhelinkanavoinnit on käytetyin palveluni. Olen saanut tuoda valon viestejä ja opastusta yksityisasiakkaille yli kahdenkymmenen vuoden ajan (*).

Tärkeintähän ei ole päämäärä, vaan matkan tekeminen. Elämä on ihmeellinen matka, koska jokaisena päivänä on mahdollista aloittaa uutta! Mikä on oma elämäntehtäväsi? Etsi ja tutki, ole kärsivällinen ja luota. Niin tein minäkin. Polkumme ovat erilaiset, ja kuitenkin olemme kaikki samalla reissulla - matkalla omaan itseemme.

Tervetuloa mukaan!

Tutustu myös muiden perheenjäsenieni henkisiin palveluihin:http://www.aurinkohoitola.fi/index.php/mina/muut-hoitajat


 

Yhteystiedot

Luontaishoitola Aurinko
Kirsi Gren Tmi Hymyilevä Kuu

+358 40 580 7610

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koskikatu 36-38 B 11, 96200 Rovaniemi - käynnit vain sopimuksen mukaan

Selvänäkijä ja henkisen kasvun valmentaja Kirsi Gren

Copyright © 2024 Luontaishoitola Aurinko | Kirsi Gren Tmi Hymyilevä Kuu