Henk.kohtainen selvänäkijän opastus, energiahoidot, regressio(menneet elämät)terapia, kirjalliset kanavoinnit sielun kirje sekä aura-chakra energialuenta, fengshui-ohjaus, fengshui 9KI-astrologia, tarot, intialainen päähieronta, henkisen kasvun yksityisopetus. 

Henkilökohtainen selvänäkijän opastus 

Varaa aika henkilökohtaiseen, puhelimitse tapahtuvaan opastukseen. Lähivastaanotto mahdollista Rovaniemellä, Keravalla ja myös muualla kurssien/tapahtumien yhteydessä. Olen kanava ja toimin valon enkelien ja rakkaudellisten henkiauttajien kanssa yhteistyössä. Siinä kanavoin Sinulle viestejä, ohjeita ja energiaa elämäsi asioihin (esim. työ/tehtävä, henkinen kasvu, rakkauselämä, terveys). Sinulla voi olla omia kysymyksiä tai voit ottaa vastaan sen opastuksen, joka Sinulle siinä hetkessä auttajilta annetaan. Myös meedioinnit. Selvänäköinen kanavointi toimii minulla yhtä hyvin puhelimitse kuin vastaanotolla. Näkemisen kannalta ei ole merkitystä tapaammeko vai tapahtuuko se puhelimitse. Teen kanavointityötä arkipäivänä noin klo 11-17 välissä. Olen usein puhelimessa asiakkaiden kanssa ja mikäli et tavoita minua, jätä viesti joko vastaajaan tai tekstarilla ja kerro siinä haluatko 30 min./(59e) vai 45 min./(69e) ajan sekä anna nimesi ja puhelinnumerosi. Puhelinaikojen maksu etukäteen pankkiin tai MobilePayllä (kerro mikäli tarvitset erillisen laskun), lähivastaanotot maksetaan paikan päällä. Vastaan sinulle mahdollisimman pian. Asiat käsitellään aina ehdottoman luottamuksellisesti.

Energiahoito (Rovaniemellä, Keravalla sekä muualla matkojeni varrella, ks. tapahtumat)

Muualla Suomessa olevia koulutettuja energiahoitajia/opastajia löydät tämän sivuston linkit-sivulta Linkit (aurinkohoitola.fi) samoin kuin regressioterapeutteja. 

Energiahoito rentouttaa ja puhdistaa

Energiaa on kaikkialla – meissä ja ympärillämme. Kehossamme on runsaasti energiapisteitä, joista 7 pääenergiakeskusta (chakraa) tunnetaan parhaiten. Energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme ja energiakenttämme hyvinvointiin. Energiahoito rentouttaa tehokkaasti kehon ja mielen. Energiakäsittelyn avulla voit kerätä voimia, paikata energiavajetta, avata kehosi energiakanavia, poistaa tukkoisuutta, puhdistua sekä hiljentyä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi. Energiahoito ei ole hieronta, vaan hoitaja välittää energiaa käsiensä kautta, pitäen niitä kevyesti kehon päällä tai käsittelee kehoa kevyin kosketuksin tai painalluksin. Energiahoito sopii useimmiten myös niille, joille hieronta ei käy. Kehoon virtaava energia antaa hoidettavalle tilaisuuden päästää irti jännityksistä ja vapauttaa alitajunnan luovuuden kanavia sekä antaa kehon eheytyä, jolloin ympärillä olevaa energiakenttää vahvistetaan ja saavutetaan kokonaisvaltaisesti ehyempi olo. Energiahoito avaa myös syvempiä henkisiä yhteyksiä ja saattaa ihmisen paremmin sydämensä ja viisautensa ääreen. Energiahoidolla vaikutetaan kehon itsehoitomekanismiin tuomalla sille lisää käyttövoimaa eheytymistä ja parantumista varten. Hoito kestää tunnin ajan ja se tehdään hoidettavan ollessa makuulla, vaatteet päällä. Käsittely tuntuu miellyttävän lämpöiseltä ja rauhoittavalta. Vaikutusalueita ovat stressioireet, väsymys, levottomuus, unettomuus, jännittäminen, mielialan vaihtelut jne. Pitkittyneissä vaivoissa saavutetaan paras tulos 3-6 kerran sarjahoidolla (esim. 1-1,5 viikon välein). Energiahoidon kesto on 1 tunti ja hinta 60e. Voit tilata minulta myös yhdistelmähoidon, jossa on tunnin energiahoidon jälkeen n. 40 min. selvänäköinen kanavointi, jolloin saat energioita vahvistavaa ja puhdistavaa hoitoa sekä selvänäköistä opastusta oman elämäsi asioihin. Yhdistelmähoidon hinta on 90e. Vastaanotto ajanvarauksella Rovaniemellä, Keravalla ja muissa vastaanottopaikoissa matkojeni varrella.

IPH eli Intialainen päähieronta, hoidot ja kurssit

Palveluihini kuuluu 45 min. intialainen päähieronta sekä myös intialaisen päähieronnan peruskurssien pitäminen. Olen aloittanut intialaisen tekemisen ensimmäisten joukossa, menetelmän tultua Suomeen 2000-luvun taitteessa. Intialainen päähieronta on vanhasta intialaisesta hoitoperinteestä kehittynyt pään alueen kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka on tehokas tämän päivän stressaantuneille ihmisille. Käsittely etenee rytmissä akupisteiden, energiakeskusten ja pintaverenkierron kautta. Ulottuu myös hartioihin, niskaan, korville ja kasvoille. Erilaisilla sormiotteilla saadaan pään alueelle ja myös muualle, kehon jännityksiä ja stressioireita poistava vaikutus. Vapauttaa päänahan kireyksiä, alentaa verenpainetta ja antaa hoidettavalle rennon ja autuaan olon. Perushoito kestää 30 min. ja se tehdään hoidettavan istuessa tuolilla, toteutukseen tarvitaan ainoastaan hoitavat kädet sekä tyyny asiakkaan niskan taakse.   Seuraavan kurssin ajankohta löytyy kohdasta "tapahtumat". IPH-hoitoja tekevät niin harrastajat, ammattilaiset kuin vapaaehtoistyöntekijätkin. Kurssilla opiskellaan alkuperäinen menetelmä, joka on itsessään hyvin toimiva ja vaikuttava kokonaisvaltainen luontaishoitomuoto. Hoidon vaikutusreitteinä toimivat sekä pintaverenkierto että aineenvaihdunta sekä kehon sisäinen energiajärjestelmä. Muutaman päivän kurssilla opitaan tekniset avaimet, itse hoito kehittyy hoitajan käsissä ja sydämessä, hänen edellytyksiensä mukaan - alkuun tarvitaankin monta harjoittelupäätä! Kurssin aikana saat ja teet useita päähierontoja. Energiahoitaja ja kouluttaja Kirsi Gren on opiskellut ja työskennellyt myös terveydenhuollon alalla; koulutuksessa katsotaankin asioita sekä luontaishoidollisesta että perinteisen terveydenhuollon näkökulmasta. Kurssin kesto on 12 h jaettuna la-su kurssipäiviin. Hinta on 220e (sis. alv 24%), sisältäen kurssimateriaalin ja todistuksen. Kurssipäivät ovat hyvin täysinäisiä ja tehokkaita. Kurssin lopuksi tehdään sunnuntaina yhteisesti työnäytteenä päähieronta. Kurssiryhmän koko riippuu järjestelyistä ja kurssipaikasta. IPH-kurssi on mahdollista myös tilauksesta mikäli paikan päällä riittävästi osallistujia. Yksityisvastaanottoni intialaiseen päähierontaan paikkakunnilla, joilla pidän vastaanottoa: 45 min. hoito/45e.

Regressioterapia eli ohjattu menneet elämät -hoito (Rovaniemellä, Keravalla sekä muualla matkojeni varrella, ks. tapahtumat) 

Regressioterapia on itse koettava mielikuvamatka, jonka terapeutti ohjaa. Siinä asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään. Terapeutti ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana. Menneiden elämien tiedot voivat palvella meitä nykyajassa, auttavat ymmärtämään nykyelämän haasteita, varsinkin jos ongelman syy ei ole selvinnyt tämän elämän asioista. Joskus jopa keholliset tuntemukset voivat juontaa juurensa menneiden elämien voimakkaista tunnekokemuksista ja jos ovat aikanaan jääneet selvittämättä, saattavat seurata vielä tämän elämän puolelle, odottaen tunneasian loppuunkäsittelyä. Menneistä saatamme myös tunnistaa tämän elämän ihmisiä, joiden kanssa käymiseen tarvitsisimme selvennystä tämän elämän kautta jne... Mennyt elämä -terapia onnistuu parhaiten kun asiakas on rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän terapiaan ei voi tulla mikäli käyttää rauhoittavia tai psykoottisuuteen/harhoihin määrättyjä lääkkeitä. Hoidon onnistumiseen tarvitaan rauhallinen ja häiriötön tila. Hoito kestää noin tunnin (75e) ja se tehdään makuulla, peiton alla mukavasti rentoutuen.

Regressioterapiasta, myös omista kokemuksistani, kerron kirjassani "Selvänäkijän elämästä ja ajan ilmiöistä", hinta 24e +  postimaksu. Linkit-sivultani löydät tietoa myös muista koulutetuista regressioterapeuteista.  Ks. tapahtumat-sivulta seuraava regressio-ohjaaja -valmennukseni!

Yksityisohjaus Fengshuin parantamiseen kodissa tai työpaikalla

Tarjoan fengshui-ohjausta puhelimitse (ja joskus myös kotikäyntejä kun se sopii matkojeni varrelle). Sitä varten tarvitaan pohjakuva kohteesta, johon on merkitty kompassilla mitattuna,  nuoli osoittamaan kohti pohjoisen suuntaa. Voit piirtää pohjakuvan itse, kunhan se pysyy mittakaavassa. Toimita pohjakuva minulle spostilla tai kirjeitse, mieluiten A4-koossa. Kerro myös asukkaiden etunimet ja syntymäajat (pv,kk,v). Mittaan ja piirrän siihen sinulle fengshuin bagua-pohjan, joka on työvälineesi fengshuin järjestämiseen. Sovimme puhelinajan, jolloin soittaisit minulle tavalliseen matkapuhelimeeni. Toimitan sitä ennen kirjepostissa piirtämäni baguan sekä tarvittavan fengshui-opetusmateriaalin puhelinohjausta varten. Sovittuna puhelinaikana opetan sinua henkilökohtaisesti käynnistämään tai vahvistamaan fengshuin mukaisia parannustöitä kohteessasi. Myös myöhemmin voin tarvittaessa antaa lisäohjausta, jolloin materiaali on jo olemassa ja voimme täsmentää haluamiasi kohtia. Katson sinulle antamiesi syntymäaikojen perusteella kunkin asukkaan 9KI(9 tähden)-astrologian mukaisen voimaelementin, joka on hyvä huomioida asunnon fengshui-järjestelyissä. Maksu fengshui-puhelinohjaukselle:  Bagua 35e(1 kerros)/40e (2 kerrosta) + opetusmateriaali 8e + puhelinohjausta 1h 75e = yhteensä 118e - 123e (sis. alv 24%), maksu ennakkolaskua vastaan ennen puhelinohjausta. Laajemmat 9KI-astrologiset kartoitukset asukkaista: ks.  9KI-Astrokartoitus (aurinkohoitola.fi)  9KI-astrologiasta löytyy tietoa myös uusimmasta kirjastani "Selvänäkijän elämästä ja ajan ilmiöistä".  Fengshui-järjestelyiden avulla vahvistetaan hyvinvointia ja saadaan energiat virtaamaan paremmin.  Sivulta "Muut tuotteet" löydät fengshui-tuotteita lisätehostamiseen!    Myös iltamuotoiset peruskurssit: seuraavaksi Keravalla 26.9. jatkuen 3.10. ks. lisää tapahtumat-sivulta!

Fengshuin 9KI-astrologiset, laajemmat kirjalliset kartoitukset

9KI:n eli 9 tähden astrologia on fengshuin 9-huoneen elementtijärjestystä noudattava mielenkiintoinen tulkintamuoto. Syntymäajan perusteella tehtävästä henkilökohtaisesta kartoituksesta selviää paljon tietoa henkilön vahvuuksista ja haasteista. Elementit maa, tuli, vesi, puu ja metalli ja niiden keskinäiset syntymäaikaiset voima- ja vastavoimasuhteet antavat paljon ymmärrystä henkilön ominaisuuksista.  Kartoitus tuo esiin kunkin syntymäaikaan liittyvän vuosinumeron, kuukausinumeron ja tendenssiluvun sekä näiden henkilökohtaisesta yhdistelmästä ja trigrammeista syntyvää energiatietoa. Tällaisessa kirjallisessa kartoituksessa/tulkinnassa voidaan ottaa huomioon myös kumppanin ja/tai perheen syntymäpäivät ja tehdä kartoitus parin/perheen keskinäisestä elementtien yhteensopivuudesta. Tehdään vain tilaajalle ja hänen puolisolleen ja/tai tilaajan taloudessa asuville lapsille.  9KI Astrologisen kartoituksen hinnat:  Yhden hengen kartoitus: Henkilökohtainen 9 KI-astrologinen täyskartoitus/tulkinta tilaajalle 43 e.  Paripaketti: Saman tilauksen yhteydessä tehtynä molemmista täyskartoitus/tulkinta 43e + 35e = yht. 78e (sis. myös luonnehdinnan elementtien yhteensopivuudesta ja keskinäisestä energiaresonoinnista).  Perhepaketti 1 aikuinen + lapset: vanhemmasta täystulkinta 43e/hnk ja samassa taloudessa asuvista lapsista lyhyempi tulkinta 15e/lapsi. Perhepaketti sisältää myös lyhyehkön tulkinnan perheen keskinäisistä elementti- ja voimatekijöistä sekä perheen trigrammeista.  Perhepaketti 2 aikuista + lapset: vanhemmista 43e + 35e sekä samassa taloudessa asuvista lapsista lyhyempi tulkinta 15e/lapsi. Perhepaketti sisältää myös lyhyehkön tulkinnan perheen keskinäisistä elementti-, energia- ja voimatekijöistä sekä perheen trigrammeista.  Nämä kirjalliset kartoitukset toimitetaan joko kirjepostina (+kirjemaksu) tai spostina (ilmoita toimitustapatoivomuksesi tilatessasi). Maksu etukäteen ennakkolaskua vastaan, pankkiin tai MobilePayllä. Hinnat sis. alv 24%.  Tilausohjeet: ilmoita tilauksessa tilaajan nimi, puh, osoite/spostiosoite sekä toimitustapatoive. Lisäksi kaikista henkilöistä etunimi, syntymäpv, kk ja vuosi. Tilaus spostiini Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja saat tekstiviestillä vahvistuksen ennakkomaksuohjeineen. Toimitusaika 1-2 vko. Sivulta "Muut tuotteet" löydät fengshui-tuotteita lisätehostamiseen!

Tarot-kanavoinnit ja Tarot-peruskurssit

Myös tarot-kortit voivat toimia työvälineinä henkilökohtaisissa selvänäkökanavoinneissa. Ne ovat apuna kanavoitaessa henkiopastuksen kautta tietoa, joko tarkasteltaessa asiakkaan kokonaiselämäntilannetta tai jotain yksittäistä asiaa. Korttien/kanavoinnin tarkoitus on tuoda esiin kannustavaa ja kehittävää tietoa. Sellaista, josta asiakkaalle on hyötyä siinä elämäntilanteessa, myös jaksamisen kannalta tästä eteenpäin. Kyse ei siis ole ennustamisesta, vaan mahdollisuudesta saada avuksi tietoa, josta on apua ja hyötyä jatkoa ajatellen. Ikään kuin tuoda mahdollisuuksia ja näkymiä asiakkaalle avuksi. Kanavoivalla henkilöllä on kyky nähdä asioita laajemmalti, hän pystyy lukemaan energioita ja välittämään selväkielisiä viestejä ympäröivästä energiakokonaisuudestamme ja auttajilta lähellämme. Valmennan kursseillani tarot-korttien käyttöön. Minulta saa myös tarot-korttiluentoja, joiden kesto ja hinnat ovat 30 min./59e tai 45 min./69e (omat kysymykset, koko pöydän katselmus, yleisnäkymät). Kanavoidut viestit sisältävät aina rakkaudellista ja kannustavaa sanomaa. Kanavoinnit puhelimitse (ajanvaraus ja maksu etukäteen). Tämän lisäksi teen myös kirjallisena toimitettavia tarot-luentoja kuten Tarot-opastus 3 teemaan 6 tai 12 kuukaudelle, kirjeenä tai spostilla. Niissä välitän Sinulle henkilökohtaisia neuvoja valo-auttajilta. Merkitse tilaukseen toivomiasi teemoja vastaavat kirjaimet. Valitse 3 teemaa näistä: oma terveys, työ, opiskelu, rakkauselämä, perheen hyvinvointi, raha-asiat, asuminen, henkinen kasvu, ystävyyssuhteet, vapaa-aika (voit myös ehdottaa omaa teemaasi). Saat muutaman lauseen kanavoidun opastuksen kullekin kuukaudelle, kustakin valitsemastasi kolmesta teemasta (alkaen seuraavasta kokonaisesta kuukaudesta). Postitetaan kirjeenä kotiisi (tai pdf-tiedostona spostiisi) ja saat sp-ilmoituksen kun kirje on toimitettu. Hinta 6 kk: 49e tai 12 kk: 69e maksetaan ennakkoon pankkiin tai MobilePayllä. Toimitusaika n. 1-2 viikkoa. Tämän voi tilata vain itselleen.  TEE TILAUS antamalla nimi, puh, osoite tai sp-osoite sekä kumpi kesto laitetaan:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610

Uuden ajan Tarot-opas

Olen tehnyt tämän tarot-kirjasen käytettäväksi minkä tahansa 78-kortin tarotpakan kanssa (Suuri Arkana, Pieni Arkana ja Hovikortit). Sisältää myös englanninkieliset vastineet tarotkorttien nimille. Tietoa korttien merkityksistä sekä harjoituksia. Hinta 15e. A5-kokoinen nidottu, 36 s. Saatavissa suoraan minulta tai jälleenmyyjiltä. Voit tilata oppaan minulta myös etusivun linkistä "tilaa kirjoja" tai "kirjatilaus". 

Tarot-peruskurssi 

Tarot-kortit toimivat hyvin kanavoinnin välineinä. Kanavoinnissa käytämme pääosin selväaistiamme, mutta kortteihin liittyvän symboliikan avulla vahvistamme ja selvennämme kanavointiamme. Korteilta saamme ikään kuin lähtösignaalit - ne avaavat väylän syvempää tietoa varten. Tarot-kortteja on monenlaisia, edustaen eri taiteilijoiden näkemyksiä. Peruskortteihin sisältyvät Pienen Arkanan kortit, Hovikortit sekä Suuren Arkanan kortit, ja kussakin pakassa on 78 korttia.

Kurssilla käymme läpi korttien symboliikkaa sekä teoriaa Pienen/Suuren Arkanan ja Hovikorttien merkityksistä. Teemme pieniä korttipöytäharjoituksia. Tutustumme korttien symboliikkaan myös numerologian kautta, jolloin ymmärrämme usein paremmin korttien merkityksiä. Kurssi tarjoaa erilaisia korttipöytämalleja, joista löydät itsellesi sopivia työmenetelmiä. Pyrin opettamaan yksinkertaisesti, muistisääntöjä tueksi antaen. Kurssilla saat perusmateriaalia harjoittelua varten. Ota mukaan Tarot-korttipakka (78 korttia), jos Sinulla sellainen on. Saat myös lainata/hankkia pakkoja kurssin aikana. Lisäksi tutustut erilaisiin korttipakkoihin seuratessasi kurssikavereiden kanavointeja. Kurssisisältö on siis teoriaa, käytännön harjoituksia, keskustelua - tutustumista Tarot-korttien maailmaan! Kirsin järjestämät tarotkurssit löydät sivulta "tapahtumat". Voit myös ehdottaa tilauskurssia tiloissasi mikäli sinulla on ryhmä kiinnostuneita mielessäsi!

Aura-Chakra -energialuenta kirjallisesti toimitettuna

Teen yksilöllisen kartoituksen kanavoimalla tietoa 7 päächakrastasi sekä aurasi(energiakenttäsi) osista keho-tunne-henki. Saat näihin tilannekatsauksen sekä opastuksen jatkoa varten. Jokainen kanavointi on yksilöllinen ja ajankohtainen ja voi sisältää muutakin huomioitavaa. Kirjoitan energialuennassa näkemäni asiat kirjeenomaisesti sähköpostiisi. Tämä ei ole energiahoito vaan kartoitus siitä mitä energiakentässäsi näen, eikä siihen liity ennakkokysymyksiä tms. Käytän tällaisen tekemiseen 45-60 min. aikaa  ja luennan hinta on 59e (sis.alv). Teen vain tilaajalle itselleen. Tilausohjeet: laita spostiini Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  itsestäsi koko nimi, syntymä-pv/kk/vuosi, puhelinnumerosi ja paikkakunta, jolla asut. Tehtyäsi tilauksen saat minulta tilausvahvistuksen sekä ennakkomaksuohjeet (ilmoita mikäli tarvitset erillisen laskun). Maksu etukäteen pankkiin tai MobilePayllä. Toimitusaika on 1-2 viikkoa ja toimitan luennan sähköpostiisi, josta teit tilauksen.  

Sielun kirje, kirje henkimaailmasta -kirjallinen kanavointi

Olen toiminut kanavana henkimaailman auttajien ja ihmisten välillä yli 20 vuoden ajan. Minulle on annettu mahdollisuus toimia myös kanavoitujen kirjeiden vastaanottajana ja välittäjänä. Voit tilata oman kirjeesi postilaatikkoosi (kotiosoitteeseesi, jossa asut) tai spostiisi. Kirje on tarkoitettu avuksi ja ymmärrykseksi henkiselle polullesi sekä muuhunkin tarvittavaan, johon halutaan sinun kiinnittävän huomiotasi. Kirjeessä sinua lähestytään yksilöllisesti sieluna. Sinua saatetaan opettaa henkiseen työskentelyyn tai sinulle voidaan tuoda auttajien viestien kautta tietoa, ymmärrystä, lohtua sekä parannusta. Viestit kirjeen muodossa tulevat kullekin täysin yksilöllisesti kanavoituna. Niihin ei anneta ohjeistuksia eikä kysymyksiä etukäteen, vaan viesti energioineen tulee sellaisena kun se henkiauttajilta kunkin tilanteeseen annetaan. Teen kanavoinnit kirjoittaen ne paperille, jonka lähetän kotiosoitteeseesi tai spostiisi. Kanavoinnit tehdään vain tilaajalle itselleen ja käsittelen ne ehdottomalla luottamuksella. (Jos haluat tilata kirjeen lahjaksi, ota yhteyttä minuun niin keskustellaan asiasta). Tilaus tehdään toimittamalla minulle seuraavat tiedot itsestäsi: Koko nimi, syntymäaika (pv,kk,v), osoite (jossa asut ja johon kirje toimitetaan), ja puhelinnumerosi tekstaria varten. Seuraavaksi laitan tekstarilla vahvistuksen ennakkomaksuohjeineen (tarvittaessa voit pyytää laskun sähköpostiisi). Maksu postituskuluineen 59e (sis.alv) etukäteen pankin tai MobilePayn kautta. Toimitusaika varauksista riippuen n. 2 vkon kuluessa. Kun kirjeesi on valmis, saat tekstarilla postituspäivän, jotta tiedät odotella sitä.  Mikäli sinulla on tiettyjä kysymyksiä ja toiveita aiheiden suhteen, suosittelen mieluummin ajanvarauksin tehtävää selvänäköistä kanavointia vastaanotolla tai puhelimitse. Lisätietoja löydät kohdasta "henkilökohtainen selvänäkijän opastus".

Henkisen kasvun yksityisopetus ja valmennus

Opetan yksityisesti puhelimitse tai vastaanottopaikoissa (ks. tapahtumat!). Aloitustasolta tai täydennyksenä olemassa oleviin taitoihin. Aihealueeni ovat moninaisia, esim. selvänäkeminen, energialukeminen, kanavointi, enkelit, ylösnousseet mestarit, meediointi, henkioppaat, fengshui, tarot, sielun tehtävä ja elämäntehtävä, universaalit energiat ja planetaarinen työskentely, energiahoitaminen ym. Yksityisopetuksen hinta on 85e/1h puhelinajat maksetaan etukäteen ja lähivastaanotto paikan päällä (kerro mikäli tarvitset erillisen laskun). Ota yhteyttä henkilökohtaisesti niin jutellaan lisää!

Selvänäkijä ja henkisen kasvun valmentaja Kirsi Gren

Copyright © 2024 Luontaishoitola Aurinko | Kirsi Gren Tmi Hymyilevä Kuu