Intialaisen päähieronnan kurssi Kajaanissa la-su 13.-14.04.2024 

Opi alkuperäinen, kokonaisvaltaisesti vaikuttava 30 min. luontaishoitomuoto, joka tehdään asiakkaan istuessa tuolilla. Sopii niin harrastajille, ammattilaisille kuin vapaaehtoistyöntekijöillekin helposti toteutettavaksi hoidoksi. Kurssilla opetan alkuperäistä 2000-luvun taitteessa Suomeen rantautunutta istuvalle asiakkaalle tehtävää menetelmää, jota olen itsekin tehnyt siitä lähtien. Peruskurssi kestää la-su klo 10-16.30/17. Kurssimaksu 220e sisältää kurssimateriaalin ja todistuksen. Kouluttaja: Kirsi Gren. Järjestäjä ja paikka: Lapinniemen Hyvinvointikeskus, Lapinniementie 84. Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut Päivi Karjalainen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040-5254705. Paikan päällä mahdollisuus yöpymiseen ja ruokailuihin.

Aura-Chakra -kuvaukset Kajaanissa pe 12.04. ja la 13.04. (Martin) ja Selvänäkö-kanavoinnit pe 12.4.(Kirsi)

Martinin VASTAANOTTO aurakuvauksiin KAJAANISSA pe 12.4.(ajat täyttyneet) la 13.4. (vapaita aikoja Lapinniemessä): AuraChakra-kuvaukset (laaja yli 20-sivun tietopaketti + tulkinta) ajanvaraus 040-5339521/Martin. Pe 12.4. paikkana Päivi Karjalaisen LuoValo-hoitotila, Ilmarintie 2.  Lisätietoja www.martinhansenhaug.com Hinnat: Aurakuvaus 50e/n. 40 min. Käteinen tai MobilePay. Tervetuloa!  Kirsillä selvänäkö-kanavoinnit pe 12.4. (Ilmarintie 2) aikoja enää rajallisesti, ajanvaraus 040-5807610. Myynnissä myös Kirsin henkisen kasvun kirjat.

Selvänäkö-kanavoinnit (Kirsi) Jyväskylässä 19.-20.4.

Vastaanotto selvänäköiseen kanavointiin pe 19.04. (ajat täyttyneet) ja la 20.04. (aikoja enää rajallisesti). Paikka Laajavuoressa. Ajanvaraus 040-5807610/Kirsi Hinta 30 min./59e.

REGRESSIO(mennyt elämä)TERAPEUTTI-valmennusta Rovaniemellä?

tätä koulutusta pyydetään minulta yhä ja voin harkita järjestää sellaisen Rovaniemellä, mikäli 4-6 kokoinen ryhmä siunaantuu. Kesto noin vuosi sisältäen kurssipäiviä sekä niiden välissä tehtäviä suggestio-menetelmällä tehtäviä harjoitushoitoja. Kiinnostuneet ottakaa yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin katsotaan saadaanko ryhmä loppukeväästä alkaen syntymään 💜 www.aurinkohoitola.fi Edellytyksenä jonkun verran kokemusta hoitoalalta. Lisätietoja annan mielelläni. Tässä tietoa pohjaksi:    Regressioterapia on itse koettava mielikuvamatka, jonka terapeutti ohjaa. Siinä asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään. Terapeutti ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana. Menneiden elämien tiedot voivat palvella meitä nykyajassa, auttavat ymmärtämään nykyelämän haasteita, varsinkin jos ongelman syy ei ole selvinnyt tämän elämän asioista. Joskus jopa keholliset tuntemukset voivat juontaa juurensa menneiden elämien voimakkaista tunnekokemuksista ja jos ovat aikanaan jääneet selvittämättä, saattavat seurata vielä tämän elämän puolelle, odottaen tunneasian loppuunkäsittelyä. Menneistä saatamme myös tunnistaa tämän elämän ihmisiä, joiden kanssa käymiseen tarvitsisimme selvennystä tämän elämän kautta jne... Mennyt elämä -terapia onnistuu parhaiten kun asiakas on rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän terapiaan ei voi tulla mikäli käyttää rauhoittavia tai psykoottisuuteen/harhoihin määrättyjä lääkkeitä. Epäselvässä tilanteessa kysy ensin lisää terapeutilta! Hoidon onnistumiseen tarvitaan rauhallinen ja häiriötön tila. Hoito kestää noin tunnin ja se tehdään makuulla, peiton alla mukavasti rentoutuen. Regressioterapiasta, myös omista kokemuksistani kerron myös kirjassani "Selvänäkijän elämästä ja ajan ilmiöistä", hinta 24e +  postimaksu.Linkit-sivultani löydät tietoa myös muista koulutetuista regressioterapeuteista.  

Yksityisopetusta puhelimitse

Annan yksityisopetustunteja (puhelimitse tai Rovaniemellä) henkisen kasvun kehittämiseen sekä ohjeistusta harjoitteluihin, aiheina esim. selvänäkö, energialukeminen, meediointi, fengshui, oppaat ja energia-asiat monessa muodossaan. Aika sovitaan ensin > laitan ennakkomaksutiedot > asiakas soittaa sovittuna aikana tavalliseen matkapuhelimeeni. Hinta 85e/h sis.alv. Huom. Saat paljon tietoa ja harjoitusohjeita myös kirjoistani "Opas uuden ajan valotyöhön" sekä "Kehitä selvänäköisyyttäsi". Kirjat voit tilata suoraan minulta (tai jälleenmyyjiltä/kirjastoista). Korttien käyttöön olen tehnyt kirjaset "Uuden ajan Tarot-opas" sekä "Enkelikorttien käyttöopas".

Intialaisen päähieronnan kurssi Rovaniemellä la-su tulossa syksylle 2024

Opi alkuperäinen, kokonaisvaltaisesti vaikuttava 30 min. luontaishoitomuoto, joka tehdään asiakkaan istuessa tuolilla. Sopii niin harrastajille, ammattilaisille kuin vapaaehtoistyöntekijöillekin helposti toteutettavaksi hoidoksi. Kurssilla opetan alkuperäistä 2000-luvun taitteessa Suomeen rantautunutta istuvalle asiakkaalle tehtävää menetelmää, jota itsekin olen tehnyt siitä lähtien.. Peruskurssi kestää la-su klo 10-16.30/17. Kurssimaksu 220 e sisältää kurssimateriaalin ja todistuksen ja se laskutetaan etukäteen, eräpäivä viikkoa ennen. Tämä on alustava suunnitelma, ilmoittele kiinnostuksesta - kerään kurssiryhmää :)

Selvänäkijä ja henkisen kasvun valmentaja Kirsi Gren

Copyright © 2024 Luontaishoitola Aurinko | Kirsi Gren Tmi Hymyilevä Kuu